• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XBOX Switch Return of the Obra Dinn

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,895
A sada (za promenu :)) jedna od najboljih i najunikatnijih igara ikada - Return of the Obra Dinn. Mogla bi se opisati kao point and click avantura iz prvog lica u kojoj igramo detektivisticku ulogu i istrazujemo sudbinu (identitet, stanje i uzrok smrti) svih clanova posade broda koji se vratio u luku prazan. U tome nam pomaze magicni sat pomocu koga mozemo da posetimo scenu smrti svakog lesa koji otkrijemo. Pored surealnog settinga i zanimljive price, igru krasi i unikatna jednobitna graficka paleta. Tesko je porediti sa bilo cime jer nista slicno ne postoji na trzistu. Iskustvo otkrivanja dogadjaja i njihovo povezivanje ne moze ni sa cim da se poredi.

Igru je radio Lucas Pope, autor takodje fenomenalne Papers Please.

Igra definitivno nije za svakoga, ali je iskustvo koje zelim svakome da preporucim :).

Last edited:
Vrhunska igra ako volite da glumite detektiva. Jedino je bedak shto nema nikakav replay value.

Vrhunska igra ako volite da glumite detektiva. Jedino je bedak shto nema nikakav replay value.
Sa jedne strane da (ako izuzmeš joke achievemente), sa druge strane toliko je divno, zaokruženo iskustvo da šteta razvlačiti. Jednostavno je one of a kind putovanje koje ostaje u sećanju.

Odigrao ovo u 3 sesije.

Vrhunska, unikatna i vrlo osvežavajuća igra. E sad pošto sam ja retardiran za ovakve igre generalno morao je žestoko da radi guide ali nije mi uništilo uživanje. :D

Svakako se slažem da neće leći svakome

Odigrao ovo u 3 sesije.

Vrhunska, unikatna i vrlo osvežavajuća igra. E sad pošto sam ja retardiran za ovakve igre generalno morao je žestoko da radi guide ali nije mi uništilo uživanje. :D

Svakako se slažem da neće leći svakome
Guide sam morao samo par puta, jer ne mogu da prepoznam sve likove, a mozhda i jer sam bio lenj. Drago mi je da je josh neko preshao igru, mislim da je to jedna od onih indie igara kojima bi svako mogao dati shansu, iako se netje dopasti svakome.

Guide sam morao samo par puta, jer ne mogu da prepoznam sve likove, a mozhda i jer sam bio lenj. Drago mi je da je josh neko preshao igru, mislim da je to jedna od onih indie igara kojima bi svako mogao dati shansu, iako se netje dopasti svakome.
Ja nisam koristio guide, bilo bi mi vaš bezveze, ali nije me bilo sramota da brute forcujem par izbora. Ono, kad sam za 4 od 5 siguran, izvrtim :)

Ovo je igra poput Outer Wilds - potpuno unikatna u svom žanru, neponovljiva, nije za svakoga i teško je reklamirati.

Back
Top Bottom