• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Netflix Resident Evil: Infinite Darkness (2021-)

ŠTo zbog ove serije, što zbog @Mile88 liste naj filmova decenije odlučio da overim sve RE CGI filmove.

RE : Degeneration - Gledao sam ga tad i bkv nema ko ga nije gledao. Tako da je bila neka pozitivna atmosfera oko celog projekta pa sam imao trip MNOGO BOLJE NEGO ŠTO SAM OČEKIVAO.
Ovo je jedan jedva pristojan PS3 Sinematik sada i aj to na stranu nego radnja i sve baš mi je tanko. Idu malo na emociju umesto na čisto nasilje zbog glavnog negativca al nedovoljno je to. Ipak Leon trči i dalje za desetku i to su najbolji delovi filma. Radnja Degeneration je smeštena posle 4.og dela.

RE : Damnation - Damnation ima funkciju prikvela za šesticu koju nisam igrao i oseća se taj napon jače akcije, lokacija je Rusija itd. Ovo je znatno bolje i ima mnogo više atmosferu filma, Leon je def. zakon kao glavni lik, Ada je dobar bonus kao i uvek plus akcija je jako dobra. Zbog toga me je malo smorilo što je na kraju sve bkv ko tizer za novu RE igru jer skroz stoji sam za sebe i daleko je kvalitetniji od prethodnika po svim pitanjima...

RE : Vendetta - Voleo bi da je ovo bio RE7 neću da lažem, ovo su likovi i izgled RE igre koje želim. OFC ne pitam se ja i nije važno kad postoji ovako kvalitetan RE film koji je pritom u vezi sa igrama (izmedju 6 i 7 navodno) plus vrhunski stoji sam za sebe. Tu Je još Kris Redfild i Rebeka koja se pojavluje prvi put posle 0...Malo preterano oponašanje Dzon Vika pred kraj sam preživeo i sve ostalo mi je bilo prva liga - - - - KIDANJE. Ne bi ništa otkrivao, ko nije gledao a voli RE, ovo je esencijalan sadržaj serijala.
Sve pohvale za 4k varijantu u kojoj je dostupan jedino ovaj deo.

Ovo me je baš ishajpovalo i jedva čekam da gledam seriju.

U potpunosti se slazem s tobom za sve sto si napisao. Meni generalno svaki deo ima nesto kvalitetno, za Degeneration bi se slozio da je radnja i sama prica nekako slaba, mada me taj deo najvise podseca na RE2 igru. Damnation mi je kul sto ima dosta akcije, jedino mi nekako kraj slab. Dok je po meni Vendetta mozda i najbolji deo do sad, fantastican spoj karaktera i bas je sve odradjeno kako pravi RE treba da izgleda.

Vendetta je havarija, odlučio sam da je ne brišem sa eksternog a već je pretrpan moraće da se uzme jedan veći.

Pogledao prve 4 epizode i moram priznati da sam blago razocaran. Slaba radnja, karakteri lose prikazani, jedino su mi efekti i animacija kul.

Pogledao i ja,mlak techno spijunski triller upakovan u RE lore,nista posebno.Valjda bi ovo trebalo da bude uvod u RE5 posle sledece sezone pa zbog toga barem vredi pogledati.

Back
Top Bottom