To da al kako god da obrneš sve nas će ovo da nas pogodi. Nekog manje a nekog više. Koliko: to ćemo tek da vidimo.Nema šanse da će euro da prođe gore nego dinar da ga jebeš.![]()
Devize, vize devize...
Nastavak ove priče
Danas sam dobio kopiju u kojoj je tih par stranica ispravno isprintano:
No, to nije sve hahaha, sada postoji novi problemMoja kopija je uvezena naopačke
Evo slika:
Razlika je što je ovaj put greška stvarno unikatna (ili skoro unikatna). Kontaktirao sam izdavača i lik mi je odgovoio u roku nekoiko minuta. Kaže da je to zasad druga kopija za koju on zna da ima takvu grešku (neki lik na Instagramu im se javio s istom greškom). Pa eto, ovo će sada stvarno biti neki rijedak kolekcionarski primjerakJavio sam već i Archoniji gdje sam naručio knjigu i vjerojatno će mi javiti da će mi s idućom pošiljkom poslati besplatno novu potpuno ispravnu kopiju. Tako da ću imati tri kopije (misprint verzija, misbind verzija i ispravna kopija). Ako ne, mislim da ću zadržati ovu kopiju. Nije da nešto fali, samo se mora čitati od kraja prema početku
![]()
Nisi još sa mnom sarađivao, da vidiš tek kakva sam ja ljudina... /sEvo jedne nesvakidašnje situacije sa nedavnom kupovinom. Izvinjavam se unapred zbog dužeg posta.
Preksinoć uđem na KP i ugledam oglas koji samo što je postavljen. Igra za Switch, Crash Team Racing Nitro-Fueled, za 650din. Pomislim da je reč o grešci. Ignorišem oglas, listam dalje, i vratim se nakon 15min - oglas je i dalje tu, cena i dalje ista. Odlučim da pišem čoveku i pitam ga da li je oglas aktuelan i da li je igra ispravna.
Dobijem odgovor gde čovek kaže da je aktuelan i da mi može poslati igru besplatno, da samo platim poštarinu i ocenim ga. Igru ne može da isproba, nema konzolu, a stigla mu je iz Nemačke i cenu je lupio jer ne zna koliko to vredi. U slučaju da je igra neispravna, da mu je vratim o njegovom trošku.
Pristanem i kažem mu da bih mu svakako uplatio traženi iznos na račun ako je igra ispravna.
Čovek juče ujutru poslao, igra stigla jutros. Malo sam prebrisao konakte pre ubacivanja u konzolu - radi bez ikakvih problema.
Javih mu da radi i uplatih mu novac PostNet-om. Reče mi da su se nakon mene javljali i nudili mu i 2000din za ovu igru, ali da je želeo da ispoštuje dogovor.
Eto, na KP ima pravednih ljudi kod kojih data reč vredi i dalje. U moru loših iskustava, kada prodavci prestanu da se javljaju ili podižu cenu iako je sve dogovoreno, ovo je pravo osveženje. Svaka mu čast!
View attachment 4448
Nisi još sa mnom sarađivao, da vidiš tek kakva sam ja ljudina... /s