• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ako nekada naletis na ocuvan Siemens SX1 seti me se. [emoji16]
Brate, danas bio :D Neki kolekcionar simensa izgleda, svega bilo.

Daj ljubo neki multiplayer duel za xperiu [emoji1787]

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Brate, danas bio :D Neki kolekcionar simensa izgleda, svega bilo.

Daj ljubo neki multiplayer duel za xperiu [emoji1787]

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
E jbg. :/
To mi je bio prvi smartfone pa bih voleo da nabavim. Imao sam crnu meklaren verziju. Izrada je bila vrhunska samo je ima bangavu rezoluciju pa neke simbian aplikacije sa Nokie nisu radile kako treba.
Ali iovako je nemoguce naci ispravnu bateriju.

Last edited:
b258847e221d7ec90a7c3c33d204123e.jpg

Evo jedan grupni get od crnog petka (TV), preko noći knjige (gejmotron) i novogidšnjih PSN popusta (Mass Effect i F1) pa do pre neki dan (slušalice) :) Kad je već ušao u kadar i TotalTV risiver, konačno mogu da gledam MotoGP i F1 bez jebavanja sa strimovima i torentima :D

sU1mCrn.jpg

Last edited:
Novog sam uzeo. U Nitei, morao da idem za bg, posto ne salju kuririma. Sa njima imamo deal neki preko firme, pa su mi dali neki mali popust. Izaslo me 122k i jos nesto sitno.
Nisam mnogo stolica menjao, u firmi imamo Mirra 2, ona je isto odlicna, koristim je vec godinama, ali mi ova deluje bolja za sad, udobnija, videcu na duze staze. A kuci sam koristio Sedus Dublin mislim da je model, ona je bila u rangu 400e pre tipa 8,9 godina.
Mislim da sa HM ne mozes pogresiti, ako sedis mnogo, isplati se investicija.
Seljaci. Ja kad sam uzimao Mirru2 preko njih, uplatio na račun i pitao kad če da stigne, i sekretarica tuc-muc mi baš ne šaljemo, ali kao ajde. I došli momci sutradan i preneli na treći sprat. U svakom slučaju trebao si im jebati mater :) Uživaj svakako u fantastičnoj stolici.

U Nišu. Nisam planirao da uzimam retro telefone, ali su proradile emocije u momentu i dopalo mi se stanje. A oduvek sam hteo da nabavim HTC G1, prvi Android telefon.
Kakva je sitacija na Niškom buvljaku? Šta je kojim danima?

Kakva je sitacija na Niškom buvljaku? Šta je kojim danima?
Kako-kad. Uglavnom nije sjajna. Po priči, u Bg i NS ima daleko veća ponuda retro tehnike. Subotom i nedeljom je buvljak, ali je subota glavni dan. Volim da prošetam i kupim po neku sitnicu. Ali ubrzo će ga seliti, samo ne znam gde.

Kako-kad. Uglavnom nije sjajna. Po priči, u Bg i NS ima daleko veća ponuda retro tehnike. Subotom i nedeljom je buvljak, ali je subota glavni dan. Volim da prošetam i kupim po neku sitnicu. Ali ubrzo će ga seliti, samo ne znam gde.
A gde ima buvljaci u Beogradu?

Back
Top Bottom