I ja vec neko duze vreme merkam, sad konacno prelomio. Ispala i ok ponuda i kao ajde. Repni prsljenovi krenuli da me bole od prethodne, pa reko vreme je.Ja ju imam oko 2 godine. Super investicija.
postari opet pred izbore traze kintu.
![]()
Poštari od sutra u štrajku
Nezadovoljni radnici Javnog preduzeća „Pošta Srbije" će sutra, 3. marta, u svim organizacionim jedinicama gde postoji nezadovoljstvo stupiti u obustavu rada.nova.rs
daje dosta vizuelnih performansi, a to mi je veoma bitnosamo ovaj RGB na ploči i ramu daje bar 15% preformanse
hvala, stock ce biti, osim ako ne odlucim da dignem pwr limit, mada gain je smesan, tako da moguce da to necu ni raditi...
Valjda u beloj boji ima neka Gigabyte Vision/Aero serija, Asus Prime i neke ROG ploce. Takodje NZXT pravi iskljucivo bele ploce(tj one su crne, ali su prekrivene belim "stitom" preko vece povrsine), ali jos nisu izbacili svoju Z690 plocu. Ranije je i AsRock izbacivao bele ploce, ali su izgleda odustali od toga(baci pogled na B350/X370 Pro, sa polozajem baterijice su meni prelepe ploce).Mnogo volim belu boju tehnike, mobilni, kuciste, ram... cak sam i maticnu belu zeleo, ali to prave samo kinezi
a ram sam morao taj, obozavam ga, bolje mi izgleda od svih, a morao sam nesto da uzmem Corsair, jer sam hteo njihovo kuciste i u zadnjem momentu se predomislio, i ovo je bilo kao da ih ispostujem, da bar neki beli Corsair imam u kucistu.
Corsair 3000d white sam bio planirao, ali Fractal je na kraju ipak pobedio.
Da, moguce, ali mora da su skupe kad ih nisam primetio, Asus Prime koje sam gledao, nisu bele, samo imaju delove koji su beli, a ja zelim da bas PCB bude beo.Valjda u beloj boji ima neka Gigabyte Vision/Aero serija, Asus Prime i neke ROG ploce. Takodje NZXT pravi iskljucivo bele ploce(tj one su crne, ali su prekrivene belim "stitom" preko vece povrsine), ali jos nisu izbacili svoju Z690 plocu. Ranije je i AsRock izbacivao bele ploce, ali su izgleda odustali od toga(baci pogled na B350/X370 Pro, sa polozajem baterijice su meni prelepe ploce).
Takodje trebalo bi da Asus i Corsair na nasem trzistu nude bela napajanja. Ima i drugih proizvodjaca koja imaju bele modele, ali ne znam da li se do njih moze doci kod nas.
Bas o 3070 sam razmisljao, jer to je double perf u odnosu na moju 1070, a 3060 mi nema smisla jer je fazon samo 10 - 15% brza.@2CR4ZY uz ovo bi jako lepo cucnula neka RTX 3070Sta ces od GPU koristiti, 1070 koju imas ili i to menjas?
Ponovio se i ja sa stolicom, posle 8,9 godina, vreme je da legne nesto novo. Uzeo Aerona iz prestonice danas. Na poslu koristimo mirru 2, koja je poprilicno udobna i jedna od boljih stolica na kojoj sam sedeo, a ovo je navodno jos bolje.