• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Nema se vremena za igre od djardina i vocnih dana u firmi

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ko kaže da imamo vremena da igramo igre? [emoji1] Skupljamo za decu, da ona imaju šta da igraju kada dođe vreme. Ili, što kaže Ljuba, za penziju (koju nećemo dočekati).
Drzavnu sigurno necemo

Na vaučeru bi trebalo da bude 'rok trajanja', pogledaj šta piše sitnim slovima na dnu.
Nigde ne pise do kog datuma je rok za kod,cudno.
Prihvatio je kod stoji u listi ali kada hocu download,patka...
Mozda da probam na konzoli koja nije hakovana?Mada sam ocistio isoriju i regularno se ulogovao na psn bez problema...

Beli je jako lep uzhivo, shteta shto mi se pod ekran uvukla nekakva vlaga, pa moram koristiti crni. Imash li pink PSP? Izvini ako sam vetj pitao, mozak raspadnut.

Od japanaca? Moram zeleni uzeti.

Beli je jako lep uzhivo, shteta shto mi se pod ekran uvukla nekakva vlaga, pa moram koristiti crni. Imash li pink PSP? Izvini ako sam vetj pitao, mozak raspadnut.
Nemam, nažalost. Pored ovih koji su stigli, imam crni PSP-3004 i ljubičasti PSP-2000. Nisi me pitao, ne brini. :D Možda si pitao darkado-a.
Od japanaca? Moram zeleni uzeti.

Aha. Zeleni je prelep. A ovaj primerak je skoro besprekoran, baš sam zadovoljan.

Nisu ni pokemoni ali nebitno dok radi kart :)

a gbc ocu da promenim masku i display 😉
Nikako! Originalna maska, koja je u solidnom stanju, a imaš i originalan poklopac baterije. Ja bih ti savetovao da ga ostaviš stock. Za mod kupi neki sa polomljenim ekranom i lošim kućištem, da mu udahneš novi život.

Onda ih preskacem, previse cimanja, cak iako mozes da ih zajebes.

Koliko je tesko zameniti mic na gbc handheldu,imam jedan bas jeftin

Back
Top Bottom