- Reaction score
- 10,886
Hoardujemo za penziju, kako drugacijeKako svi vi programatori imate vremena za sve te silne igre?
Hotju li imati vishe vremena kad ne budem junior noob?
Hoardujemo za penziju, kako drugacijeKako svi vi programatori imate vremena za sve te silne igre?
Drzavnu sigurno necemoKo kaže da imamo vremena da igramo igre? [emoji1] Skupljamo za decu, da ona imaju šta da igraju kada dođe vreme. Ili, što kaže Ljuba, za penziju (koju nećemo dočekati).
Igre su za kupovanje, ne za igranje. Ako ih samo kupuješ onda si kolekcionar.Kako svi vi programatori imate vremena za sve te silne igre?
Nigde ne pise do kog datuma je rok za kod,cudno.Na vaučeru bi trebalo da bude 'rok trajanja', pogledaj šta piše sitnim slovima na dnu.
Nemam, nažalost. Pored ovih koji su stigli, imam crni PSP-3004 i ljubičasti PSP-2000. Nisi me pitao, ne brini.Beli je jako lep uzhivo, shteta shto mi se pod ekran uvukla nekakva vlaga, pa moram koristiti crni. Imash li pink PSP? Izvini ako sam vetj pitao, mozak raspadnut.
Aha. Zeleni je prelep. A ovaj primerak je skoro besprekoran, baš sam zadovoljan.Od japanaca? Moram zeleni uzeti.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Nikako! Originalna maska, koja je u solidnom stanju, a imaš i originalan poklopac baterije. Ja bih ti savetovao da ga ostaviš stock. Za mod kupi neki sa polomljenim ekranom i lošim kućištem, da mu udahneš novi život.a gbc ocu da promenim masku i display![]()
zeleni mi je ostao vecita zelja.