• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Razmena duplikata (Gaming related)

darkado

Well-known member
Reaction score
2,258
Odavno rekoh sa cu napraviti temu ali sam jako lenj da radim inventory hoarda pa za pocetak evo nesto malo.

Gb: Gremlins 2
Duck Tales

N64: Turok 2
Goldeneye (shit stanje)
Top gear overdrive
Turok
Toy story 2
Automobili Lamborghini
Pokemon snap
Magical Tetris Challenge

Trazim sta god, ponudite. N64 uvek ima prvenstvo though.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Dodajem G-Police ps1

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Thread necromancy! :giggle:

Šteta što ova tema nije zaživela. Dobra je ideja, a verujem da svako od nas ima neke igre koje bi menjao za neku drugu. I ne samo igre, možda čak i konzole i/ili opremu za njih, tipa "imam višak GBC-a, menjao bih za lupam... GBA". ;)

Evo ja npr. imam par igara za PS3 koje sam oglasio na forumu i za prodaju, ali odgovara mi i zamena za neke druge (PS3, PS4 ili PS5) igre koje nemam. naravno srazmerne vrednosti, a može i dogovor oko doplate ukoliko je ista potrebna. Igre koje trenutno imam za menjažu su:
- Yakuza 3
- Yakuza 4
- Fighting Edition (tri igre na disku: Soul Calibur V, Tekken Tag Tournament 2 i Tekken 6)
- Red Faction Collection (Guerrilla, Armageddon i Battlegrounds)

Eto, nudite šta od gaming related stvari imate za razmenu, pa će se već javiti neko ko je za to zainteresovan, a takođe ima da ponudi nešto što bi menjao.

Imam za menjanje Splatoon 2 za switch, ako je neko raspoložen da menja za neku drugu fizičku igru za switch pustite PM :)

Imam za menjanje Splatoon 2 za switch, ako je neko raspoložen da menja za neku drugu fizičku igru za switch pustite PM :)
Imam Starlink Battle for atlas duplikat. Doduše mislim da već imam Splatoon, mada nisam siguran 😂

Imam Starlink Battle for atlas duplikat. Doduše mislim da već imam Splatoon, mada nisam siguran [emoji23]
Nije mi interesantan starlink, ali hvala na ponudi :D
Razmišljam kako mi je možda pametnije da okačim splatoon u oglase umesto u deo za menjanje [emoji848]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Starlink,Anthem i Udraw mrtva trka za najvecu bargain bin flopcinu u zadnjih 20 godina. 🤣

Djeste ba raja...ima li neko da se lozi na psp umd?
Ja jok. Imam neke pa moze neka zamena ovo ono.
Sve kutije i booklet.

Pursuit Force: Extreme Justice
YuGiOH! 5D's Tag Force 4
Naruto: Ultimate Ninja Heroes 2 (essentials)

Naruto mi je sealed i grejdovan od strane Wata, vredi 5 soma evra ili polutka zlata. Da se zna, nema lowballing-a :D
Nudite neke duplikate ps1, ps2, ps3, ps4, nes, snes, megadrive...nesto cega zelite da se ratosiljate. Pa da proverim dal imam.

@darkado nudi uglavnom N64 kartove a ja nemam konzolu, nije hteo da mi nabavi ntsc :D

Last edited:
Aj’ da pitam ovde jer mislim da je najprikladnija tema. Da li menjati originalni GC gamepad i Wiimote (sa MotionPlus-om) i nunchuk-om za očuvanu ispravnu Sega Saturn (model 1) konzolu bez opreme? :unsure:

Aj’ da pitam ovde jer mislim da je najprikladnija tema. Da li menjati originalni GC gamepad i Wiimote (sa MotionPlus-om) i nunchuk-om za očuvanu ispravnu Sega Saturn (model 1) konzolu bez opreme? :unsure:
Dobar deal nema šta.

Trazim sldece igre ili mogu i neke druge igre za ps4/5 pozeljno uk izdanja.
Sonic Colors Ultimate
Psychonauts 2
Kao the Kangaroo
Call of duty WWII
NFS Heat
God of war Ragnarok
Matterfall
Okami HD
Pang Adventures
Darksiders II i III
Titanfall 2
Sve lego igre koje nemam

Nudim
1000007324.jpg

Last edited:
IMG_20240827_162345.jpg
Menjam ova dva platforming dragulja zaneke ps4,,360,,ps3,wii ,wiiu,xboxone igre koje nemam ili jednu ps5 igru..Sve opcije dolaze u obzir posto su mi duplikati,engleski jezik su obe igre ;)

Back
Top Bottom