• Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Ratchet & Clank: Rift Apart

Xelios26

Well-known member
Reaction score
2,122
Kratko.
Igru sam zavrsio pre ~mesec dana na PCju.

Mala zamerka (totalno subjektivna) je da mi je iako sam imao poslednji update, fps padao na nekim mestima.
O tome je i DF pricao, ali sam mislio da je to bio release i da ce patch-evima da isprave, ocigledno tada jos nisu. Izgleda Nixxes stvarno nije imao vremena. Promena grafickih podesavanja cesto trazi restart igre.

Pocinjao sam svaku Ratchet igru i nijednu nisam zavrsio. Ovo je prva.

Prava avantura i prelepa igra. Nisam jurio achievements/platine, jer imam toliko toga da zavrsim, ali stvarno jedinstvena i simpaticna igra. Sa zadovoljstvom sam je zavrsio.
Velika preporuka.

Sa Starfield-om mi je toliko pomesano misljenje, ali ipak mislim da je trebalo da ga pocnem kasnije.
6 meseci kasnije. 😆 Oh well, otom potom.

timemaster

Caelondian
Co-founder
Moderator
Reaction score
3,258
Jako jako dobar R&C naslov, meni licno u rangu sa Crack in Time. S' obzirom da sam u Crack in Time jurio 100% completion kao i u Rift Apart, i da mi je u obe igre trebalo oko 20h za to, mogu da razumem zasto ljudi smatraju igru kratkom, ali R&C igre su oduvek bile te neke duzine, bilo story mode, bilo 100%. Za danasnje standarde to jeste kratko, ali da je duze, iskreno, ne bi valjalo, doslo bi jako brzo do zasicenja od svega sto postoji u igri.

Kao sto sam i nakon prvih utisaka rekao, pravi Playstation blockbuster meni jako drage fransize, ima sve elemente jednog R&C naslova - veseo humor, mnogo ludih oruzja, stvarcice za sakupljanje, platforming i napucavanje, i na kraju, obilazak planeta. Grafika mi je bila za svaku pohvalu, skoro pa kao Pixarov animirani film, tecno i cisto. Nakon odigranog Rift Apart, malo sam jace nahajpovan za spider-man 2, posto Insomniac stvarno pravi odlicne igre sa zaraznim gameplayem :D

Top Bottom