JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,374
.
Last edited:
Узео си ми реч из уста. Баш хтедох да напишем, да ли би могло да се наведе бар десет филмова из претходних десет година који су тог квалитета и потенцијални култни класици као сви овде наведени.ps: nek neko nabroji najbolje filmove iz prosle dekade, da se malo smejemo u poredjenju...
Јао да, Робокап је баш висцералан и за одрасле, а камоли за децу. Срећа па сам њега гледао доста касније и нисам га имао на касети.bolje da gledas terminator sa 5god nego robokapa xd. moji su imali video klub ranije, masu tih filmova tipa rambo, komandos itd sam pogledao jos u vrticu.
Да, ја сам недавно видео оригиналне трејлере и штета што су већ ту открили који је терминатор добар, а који лош. Јер је реакција публике требало да буде као Сарина кад га угледа како излази из лифта.steta sto je to upropasceno u trejleru.
Ја сам се одушевљавао ефектима у том филму, јер сам се као и многи тадашњи клинци ложио на диносаурусе који су тада били на врхунцу популарности, чему су и овај филм и његов наставак допринели. Међутим сама радња филма ми никад није била нешто много занимљива и дефинитивно то није филм којем би се изнова враћао. Али специјални ефекти се и даље сјајно држе.View attachment 3325
Niko od vas da pomene po meni mozda najbitniji film 90tih.Ono kad si klinac i cudu gledas dinosauruse koji izgledaju za to vreme neverovatno. Savrsen mix ranog CGI sa prakticnim efektima.