• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Preporuka za igru kao...

nebojsa986

Well-known member
Reaction score
2,321
Nisam hteo da stavim ime igre u naslov, mozda zazivi tema kao uopsteni tread za pitanja. Elem setio sam se onih ranijih rainbow six igara pre vise od deceniju, gde se bira tim, pravi plan upada, moze hot swap u toku igre izmedju clanova tima itd, pa bih sad igrao nesto slicno, znaci pre svega fps ali ne samo fps, vec malo obogacen i drugim mehanikama, ne nuzno bas ovim iz mog primera.

Prvo sto mi pada napamet je onaj SWAT serijal ali mislim da je poslednja igra iz tog serijala izasla pre 10ak godina i vise.

koliko je rainbow six rogue spear bila zajebana igra sa tim taktikama. i realna prilicno. jedan metak, mrtav ti, mrtav terorista ili mrtav talac, ne sme muva da zucne tokom misije. bas ne znam da li se iko vise upustao u takav hardkor :D

Nisam hteo da stavim ime igre u naslov, mozda zazivi tema kao uopsteni tread za pitanja. Elem setio sam se onih ranijih rainbow six igara pre vise od deceniju, gde se bira tim, pravi plan upada, moze hot swap u toku igre izmedju clanova tima itd, pa bih sad igrao nesto slicno, znaci pre svega fps ali ne samo fps, vec malo obogacen i drugim mehanikama, ne nuzno bas ovim iz mog primera.

Misije su kratke, ali igra def nije casual.

Meni se bas jako jako svidelo.

Ajmo očajnički pokušaj:

Dajte neku igru koja je kao Suikoden 2.

A da nije ovaj kickstarter Suikoden autora.

Ajmo očajnički pokušaj:

Dajte neku igru koja je kao Suikoden 2.

A da nije ovaj kickstarter Suikoden autora.
1,3,4,5 :D

šalu na stranu, ako misliš na 108 playable charactera, tako nešto nema.

možda eventualno yoth da pomogne kad se pojavi :D

Back
Top Bottom