• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PowKiddy Q90 / V90

Corvus Corax

Hoarder predator
Reaction score
6,561
PowKiddy Q90 PowKiddy V90

ProizvođačPowKiddy
DimenzijeQ90: 16x8.5x4cm / V90: 13.5x6.5x1.8cm
ČipsetAllWinner F1C100S CPU
Ekran3.0 inch 320x240px
BaterijaBL-5C / 1020mAh
Autonomija5-6h

Podržani sistemi: Game Boy, Game Boy Color, Game Boy Advance, NES, SNES, Master System, Genesis, PC Engine, Neo Geo, Playstation 1 i drugi.

Jedina razlika između ova dva uređaja je oblik (form factor). Specifikacije i mogućnosti su im identične.

Igre na većini navedenih sistema rade bez ikakvih problema. SNES mu zadaje malo muke, ali se uz custom ROM to rešava i većina igara radi dobro. Za emulaciju PS1 igara ga ne bih preporučio, jer je to ipak previše za ovog mališu. Pored bolje optimizacije, custom ROM (MiyooCFW) donosi i podršku za veći broj sistema: LINK

Ono što ga izdvaja od drugih uređaja za ovu namenu je jako dobar ekran, responzivni tasteri i izuzetno povoljna cena od oko 35 USD, koliko sam ga ja platio na AliExpress-u (Q90 model). Rezolucija i dimenzije ekrana čine idealnom konzolom za emulaciju GameBoy Advance.

Ko traži igračku za emulaciju, a ne želi da potroši puno novca, topla preporuka.

Jel imas nekog ali prodavca da preporucis? Meni bi bilo interesantno za klinca, posto sam hteo GB da mu uzimam, al ovo je kontam bolje i jeftinije resenje.

Jel imas nekog ali prodavca da preporucis? Meni bi bilo interesantno za klinca, posto sam hteo GB da mu uzimam, al ovo je kontam bolje i jeftinije resenje.
Ja sam pre 3 meseca uzeo sa ovog linka:

Lepo je upakovao i brzo poslao.

Za tako nešto je odlična konzola.

Ili poruči Odroid-Go Advanced Black Edition, koji je trenutno na akciji (izlazi $47.86 sa isporukom). Postavio sam link do akcije u opštoj temi.

Ovaj svic-like ima buraz. Shit tier uredjaj ali za 25 dolara sasvim kul.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom