• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Poll: Kada izlazi novi Nintendo Switch?

Kada izlazi nova Switch konzola?

• Q2 2023.

• Q3 2023.

• Q4 2023.

• Q1 2024.

• Q2 2024.

• Q3 2024.

• Q4 2024.

• Q1 2025.

• Q2 2025. ili kasnije

Results are only viewable after voting.
A jbg :( propagiranje se još radi, ja ne znam šta je ovo, čekam više od 24h....

Izgleda da me sada i Wahad zajebao! :/

kreirajte zasebnu temu pa predjite tamo, ovo će uskoro da postane switch 2 tema

Q10: With Nintendo Switch 2 announced, will new games still be released for Nintendo Switch?
A10 - Furukawa:

We have already announced Pokémon Legends Z-A and Metroid Prime 4 Beyond for Nintendo Switch in 2025.

We will continue developing Nintendo Switch titles, but launching exclusive games for Nintendo Switch 2 is essential for its success.

However, we aim to ensure a smooth transition between the two platforms.

Nakon više od dve godine nagađanja i iščekivanja dobili smo odgovor i na ovo pitanje.

Za mnoge je datum izlaska Switch 2 bio misterija, većina ga je očekivala ranije ali ne i dokazani veterani industrije kojima je Nintendo javio da neće žuriti sa naslednikom:

@s_hyperion
@Spidey
@rodilo
@Black_Waltz
@Oblakoder
@Snake1989
@straheenya

Q2 2025 je period u kome će Nintendo predstaviti svetu tehnologiju iz 2021. i to naplatiti kako dolikuje a za dalju diskusiju bi mogla da se otvori Switch 2 tema ili preimenuje ova.

Hvala svima na učešću a na pobednicima je da uživaju u stečenom ugledu i forumskom prestižu.

za dalju diskusiju bi mogla da se otvori Switch 2 tema

🙋‍♂️

Nakon više od dve godine nagađanja i iščekivanja dobili smo odgovor i na ovo pitanje.

Za mnoge je datum izlaska Switch 2 bio misterija, većina ga je očekivala ranije ali ne i dokazani veterani industrije kojima je Nintendo javio da neće žuriti sa naslednikom:

@s_hyperion
@Spidey
@rodilo
@Black_Waltz
@Oblakoder
@Snake1989
@straheenya

Q2 2025 je period u kome će Nintendo predstaviti svetu tehnologiju iz 2021. i to naplatiti kako dolikuje a za dalju diskusiju bi mogla da se otvori Switch 2 tema ili preimenuje ova.

Hvala svima na učešću a na pobednicima je da uživaju u stečenom ugledu i forumskom prestižu.

Ja se ni ne sećam glasanja :) . Kupuje switch 2... onog dana kad ga hakuju.

Back
Top Bottom