• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PlayStation 5 Console Info - hardver, os, softver, vesti

Je l' se ovo updateuje do kraja godine?

U smislu mogu i za 10 dana odradim i uračunaće stvari do tad?

@vix Au, svaka čast! Trenutno sam na trećini Australije a igri se ne vidi kraj :) Jesi li jurio platinu? Koliko igra inače traje?

Svaka cast kako je ispostovao gospodina.

@Konrat Prosek za igru je 35h, ali cak i vijanje platine ne traje preko 200h. Vidi se da bas uziva u igranju. :D

@Konrat ujurio sam Platinum 😁 ... efektivno sam uradio sve što može da se uradi u igri. Nisam jedino max-ovao sve skill-ove i nisam nešto mnogo zavirivao u svaki ćošak ili sandbox-ovao, eksperimentisao, testirao itd. Verovatno ima sitnih stvari i iskustava koje sam propustio ali sam se iscrpio pa mi više nije toliko zanimljivo da igram i dalje. Nadam se da će u nekom trenutku biti nekog dodatnog sadržaja pa da se opet probudi želja. Igrao sam na Brutal i jurio S rank za sve tako da je baš baš potrajalo. Neke sekvence sam i ponavljao kada sam skapirao da sam zeznuo stvari.

Tip za početnike, ako uzmete order koji zahteva eliminaciju neprijatelja i manje od 100% izgubljenog health-a za S rank, nemojte da idete okolo i radite druge stvari nego idite pravo da radite taj order. Ako odete da radite nešto drugo, health koji izgubite u toku toga će se takođe računati u finalni ranking kada obavite order. Tipa skrljate se negde, izlomite noge... papaaaaa S rank. Obični (standard) order-i mogu da se ponove ali main i sub order-i ne mogu.

Sve u svemu, DS1 je bio brutalniji i teže sam došao do Platinum-a... i bome oko 60+ sati više mi je trebalo u odnosu na DS2. Ali i ja sam malo ćaknut... igram polako i s uživanjem pa izvučem maksimum iz igre :)

@DieH@rd ako se fokusiraš samo na Platinum achievement, da, 200 sati je overkill ali ima stvari koje nisu pokrivene achievement-ima tipa "Completion Milestones" a koje te teraju da igraš još:

Back
Top Bottom