Jedan set tastatura+mish na tri uredjaja je meni bio dovoljan razlog da se ne jebem sa kvm switchem ili ne daj boze dvije tastatureZa rad ovaj setup mi je sasvim dovoljan a mislio sam da necu moci zivjeti bez mehanike. Valjda lagano zalazim u poznije godine.
Ne bih se u životu vratio na tastaturu sa numpadom, bespotrebno zauzimanje prostora na stolu i dodatno širenje ruku.
Na svašta se čovek navikne. Ja sam se npr odvikao od miša. Bude mi jako čudno i skoro neprijatno kada ga koristim duže od minut![]()
yupAko se ne varam i taj logi to podrzava kroz njihov soft?
Mozda cak i Widows/Mac
I ja imam istu tastaturuKoristim CoolerMaster MASTERKEYS PRO L sa belim LED osvetljenjem i Cherry MX Brown. Nothing fancy.
ali koristim i mish sto je dosao u kompletu.Trackball je baš super za "letenje".Ja sam na mouse without borders (microsoft), ali to je za Windows-e.
Full mi radi 1 tastatura i mis na 2 setup-a. Bukvalno kao multimonitor setup.
Cak i copy-paste radi dobro.
Ako se ne varam i taj logi to podrzava kroz njihov soft?
Mozda cak i Widows/Mac
Monitore samo prebacim input na njima.
Zavisi kako kome, kako sta.
Excel Warriors sigurno ne misle tako.
Ja nekad cak i koristim enter na num-pad-u dok mi je ruka na misu.
Meni je skroz prirodno da koristim touchpad.
Necu da kazem da bi ga koristio na vise od 1 monitora.
Ali na single screen monitoru, mi je totalno cool, iako je vecini to cudno...
Trackball... ne znam koliko bi mogao da "letim" sa ekrana na ekran?
Tutorial ako neko hoce sebi da napravi fensi kabl. Nije da mi treba ali kul je kao neki mini projekat malo da se lemi.
I da ima li ovaj aviator konektor neku primenu osim sto je fensi?

Tutorial ako neko hoce sebi da napravi fensi kabl. Nije da mi treba ali kul je kao neki mini projekat malo da se lemi.
I da ima li ovaj aviator konektor neku primenu osim sto je fensi?

Tateri baš lepo klikću, a i površina je baš glatka i jako su fini na dodir. Jedino malko iritira što se kod nekih tastera čuje opruga, ali koliko sam video guglajući ovo se dešava i na drugim mehaničkim tastaturama. Mada ovo se primeti jedno kad se u tišini kuca.