Ubise nas ameri 26 razlike, iako smo bili u punom sastavu, nismo nimalo napredovali da smanjimo razliku kad igramo sa njima.
Jeste da je to ogromna i bogata amerika, masinerija za kosarku, ali obzirom da su se oni prvi put u zivotu sastavili da igraju u ovakvom sastavu, a mi vec godinama igramo u ovakvom sastavu i trebalo bi da smo uigrani, ali nista to nije pomoglo kad dodje Durent i sipa trojke bez promasaja, a da se nije pojavio on, pojavio bi se Stef Kari, ili Lebron ili Tejtum koji niji ni ulazio u igru, niti im je trebao, poenta je da kod njih uvek ima ko da sipa, a kod nas nema.
Mi bi se sa njima nosili samo kad bi Bogi sipao kao Durent, ali to nije realno i kad bi konacno popravili odbranu za tri poena, koja nam je vec godinama suplja, promaja duva, da amerikanci ne samo sto pogadjaju trojke i kad ih neko brani, vec su cesto bili i sami na sutu za tri.
Ne mozemo mi ni fizicki da se nosimo sa njima, jaci su, skocniji, vislji itd...
Tako da nema cemu da se nadamo u bilo kom duelu protiv njih, ali morala je biti manja razlika... da je bilo do 10 razlike, pa da pomislis da smo ok odigrali i da se mozemo nadati nekoj od medalja, ovako je bilo bas ocajno, izgubili smo skoro 30 razlike, a toliko smo gubili i kad je Teo igrao za nas.
Videcemo kako cemo izgledati protiv ostalih timova, ali protiv amera nemamo sta da trazimo, a i realno usrali smo se.
Trebali smo makar da se pobijemo sa njima, a ovako smo pognuli glave vec na poluvremenu.