• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Nier Replicant ver.1.1224744871

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,050
maxresdefault.jpg

z_5fd209d2626c4.jpg

z_5fd209d265bf3.jpg

z_5fd209d2750dd.jpg

719a0334ec3482c146ef968f0f33d30f_1920_KR.jpg

Hiljadugodišnja laž koja bi živela večnost ...

NieR Replicant ver.1.22474487139 ... je ažurirana verzija NieR Replicant-a, prethodno objavljena samo u Japanu.

Glavni junak je ljubazan mladić koji živi u zabačenom selu. Da bi spasio svoju sestru Ionah, koja se smrtno razbolela od Black Scravl-a, on kreće sa Grimoire Veiss-om, neobičnom knjigom koja govori, u potragu za „Zapečaćenim stihovima“.

Originalni tim svih zvezda vraća se, uključujući priznatog reditelja, IOKO TARO (Drakengard / NieR: Automata), kompozitora Keiichi Okabe (TEKKEN / Drakengard / NieR: Automata) i producenta Iosuke Saito (DRAGON KUEST Ks / NieR: Automata).

Datum prodaje : 23. april 2021
Platfome : PC/PS4/Xbox One

treba ovo staviti u podsetnik, jako lici na automatu, sto je za mene veliki plus. nisam ni znao da ovo postoji :)

treba ovo staviti u podsetnik, jako lici na automatu, sto je za mene veliki plus. nisam ni znao da ovo postoji :)

Posto planiram da igram na PCu nadam se da nece biti clusterfuck port kao Automata koja je bila skoro unplayable bez cuvenog Far Moda.

Ne kontam sto su menjali glavnog lika, al dobro.

BTW za vas elite PCMR igra je vec odavno savrseno playable u 4k/60fps preko RPCS3 emulatora pa ono :) Znam da je video 1080p al to je prvi sto sam naleteo radi i u 4k bez frke licno probao sa 1080ti :D

Ne kontam sto su menjali glavnog lika, al dobro.

BTW za vas elite PCMR igra je vec odavno savrseno playable u 4k/60fps preko RPCS3 emulatora pa ono :) Znam da je video 1080p al to je prvi sto sam naleteo radi i u 4k bez frke licno probao sa 1080ti :D

Menjali su ga za zapadne verzije originalno. Mladjani lepotan je bio, u malo drugacijem kontekstu (burazer umesto caleta), u originalnoj japanskoj verziji.

ono nisu ni gaće :D

enivej, prvo što ću uraditi u igri je da prebacim na j-dub.

Jedna jedina mana koju imam za obe igre je ta da su protivnici monotoni malo.
Trebali bi na bajonetu da se ugledaju

Back
Top Bottom