• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Series Najave i trejleri

Zanimljiv koncept, na žalost AI, za futuristički Ninja Scroll aka Ninja Scroll 2099:

Da vidimo šta će od ovog da naprave. Original je legendaran i ispoštovali su Rumiko u svakom aspektu. Već mi se novi izgled ne sviđa, posebno izrazi lica i izbor boja ali na to se može navići ako je ostatak dobar.

ako de gleda nedeljno kako izlazi onda je ranma ok i zanimljivo, jer klinci zaborave šta je bilo pre pola godine ili par meseci. dok ako se gleda kao što smo mi to radili ili radimo onda radnka počinje da ide u krug i tako je sa svim Rumiko naslovima na žalost. tako danse nadam da će tomovfe da srede i da ima optimalan broj ep.

ako de gleda nedeljno kako izlazi onda je ranma ok i zanimljivo, jer klinci zaborave šta je bilo pre pola godine ili par meseci. dok ako se gleda kao što smo mi to radili ili radimo onda radnka počinje da ide u krug i tako je sa svim Rumiko naslovima na žalost. tako danse nadam da će tomovfe da srede i da ima optimalan broj ep.

Od stare serije, ako se držiš prve dve ili eventualno tri sezone stare serije, OAVa (božoćna episoda samo za RanmaXAkane fanove) i drugog filma, nema dosade.

Last edited:
Juuu, koliko ovo dobro izgleda!
Taman da prekinem decenijski anime post.

"Kamigoroshi: Prologue" is now online. An indie animated short film solo directed/animated by Tomoyuki Niho, and a prologue to a personal/solo 90-min feature film project.

Note : Niho worked on Kaiju No8, Noein, Birdy the Mighty Decode, Ping Pong, Little Witch Academia, Lu over the wall, Tatami Galaxy, Lupin, Jujutsu Kaisen, Attack on Titan, Berserk movies, FMA, etc.

• Like
Reactions: vix
Back
Top Bottom