• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Iskljucio ga Usman, Masvidal se majmunisao, smejao svaki put kad je bio udaren, time je pokazao da nije bas pametan i da ima problema sa egom i psihom.
Drago mi je sto je Rose pobedila, svidja mi se njen personality i mislim da je jedini zenski borac kojeg sam primetio i eto recimo Amanda Nunes zbog svoje dominacije, a Rose me ovde ovim udarcem podsetila na CroCop-a.

Izgleda da je i Krut ozbiljnije povređen, verovatno mu je pukao jedan ili više ligamenata u kolenu iako su komentatori sugerisali da je nerv u pitanju. Freak veče.

I drago mi je što ga je Usman puko nekoliko puta na podu zbog onog super necessary.

Inače odmah posle onog lomljenja noge, počeli su svaki čas da izbacuju ono upozorenje da je program pun nasilja i zajebanih scena :D

suludo veče.

baš mi žao vajdmena, čovek je ceo u povredama imao je preko 15 operacija i sad ovo...

valentina dominacija, ali i očekivano.
rouz savršen nokaut.
masvidal je bio konkurentan, ali izgleda da je mislio da mu usman ne može ništa udarcima, baš filmski nokaut, poslao ga u netherealm na par sekundi. aj wonderboy da skine burnsa u julu, pa do pojasa :D

Last edited:
Iskljucio ga Usman, Masvidal se majmunisao, smejao svaki put kad je bio udaren, time je pokazao da nije bas pametan i da ima problema sa egom i psihom.
Nije to samo ego, to su klasicni fora za zezanje protivnika, ti udaris nekog najjace sto mozes on ti se i dalje smeje i zajebava te. To je Silva radio citavu karijeru, samo sto se Horheu to ovog puta nije ispatilo. Kad ides tako otvoreno i nepazljivo sa rukama dole, rizikujes da popijes KO u svakoj sekundi meca. Hall bas prica o tom u intevjuu sa Lexom. Kad su u ringu dvojica likova koja obojica imaju KO power sreca postaje ogroman faktor.

kurcenje, klasika, yep pogodio si me fino, ali mi nije nista...a realno cim reaguje znaci da ga je bolelo.
izbegavanje tako sa slipovanjem zavisi dosta od osecaja i predvidjanja, vrlo lako svako moze da pogresi u proceni a posledice u velike.

sam je rekao masvidal posle borbe da nije očekivao toliku silinu od usmana, poredeći sa prethodnom borbom.
mislio je da može da primi udarac, ali ovaj se perfektno postavio i poslao ga u shadowrealm da proćaska sa askrenom :D

istini za volju, u prvoj rundi je usman imao baš loših zamaha desnom. BUT, ne sme da bude opuštanja u borbi za pojas.

kakav bog, zbog svađe sa dustinom, uložio u drugi fond u njegovom gradu 😂

Kakve svadje? Mislio sam da su sad najbolji drugari

pa napisao je dustin na tviteru da mu konor nikad nije donirao ono što je obećao, pa su krenuli da se pičkaju...

enivejz, ipak je preko dustina išla donacija, još bolje :)

Ez777KSWQAMysdr

Back
Top Bottom