• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

e, čuo sam za to na njegovom podcastu, ali nisam imao ideju da mu je nvidia sklopila :D

Ccc i nisu mogli da se otvore za 3090.
Kul mi je sto ga to zanima ali komp kao komp mi izgleda bezveze.

askren da ide kuci i ne izlazi pola godine, izbalmirao je ne samo sebe nego i ceo mma sport

edit: sto se normalnih borbi tice, whittaker pobedio gasteluma, iznenadjujuce bez nekih poteskoca..gastelum vrti samo jedno te isto i nada se da ce to proci a ne prolazi, jbg

Last edited:
whittakerov countering je bio sulud, masterclass bukvalno.

Jake Paul vs Ben Askren - ovo je bilo suvise lako za Jake-a, nekako imam osecaj ko da je Askren dobio pare samo da padne i dobro ce mu doci za penziju.
Ozbiljne pare se pumpaju u Jake-a, bira uvek protivnike koje moze da dobije i ja mislim da ce tako biti i narednih nekoliko borbi, sve dokle ne dogura do Konora ili nekog ozbiljnog borca, koji ce ga razvaliti, ali uzece Jake dobru lovu svakako, sto na putu do tog vrhunskog borca, a kad dodje do njega onda ce se kladiti protiv sebe i opet uzeti lovu :D

Whittaker vs Gastelum - prebrz je Whittaker i ima fenomenalne kombo udarce, svidja mi se i sto je toliko raznovrsan i generalno je gotiva.
Gastelum-u svaka cast sta je sve izdrzao ne znam ni kako, ali bas je jednodimenzionalan.
Kad vidim koliko je Whittaker brz, ne mogu da se nacudim koliko je tek Adesanya brz, kad je tako lako dobio Whittaker-a.

Whittaker je imao lošu strategiju za adesanyu, ništa od njegovih oružja nije došlo do izražaja.

Brate, kako su pokrali Sekulića, ovo je smejurija.

Omg, ne verujem šta se dogodilo Vajdmanu, identična povreda kao Silvi protiv njega i to još iz prvog udarca, užas.

Last edited:
jel ovo karma? koje su sanse da se njemu desi isto...jos je stao na tu nogu posle, to mi je bilo gadnije od preloma.

inace super vece, kako volim kada ukljucim klip a on ne traje pola sata. usman ugasio totalno masvidala (jbg). rose nokautirala onu kineskinju prednjom nogom. valentina ocekivano izdominirala.

U Countdown epizodi Masvidal priča kako Usman ima slab udarac i na kraju popije nokaut, i to onako filmska scena kako kapljice znoja lete sa glave nakon udarca 😂

Back
Top Bottom