• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Voleo bih da Tony Ferguson konacno dobije neku borbu, nije vise isti od onog premlacivanja...
Oliveira je veoma ubedljiv i moj novi favorit.
Bice mi zanimljivo da gledam Jake Paul protiv Ben Askren-a, za divno cudo, gomila ljudi se kladi na Jake Paul-a, ne znam dal su to njegovi internet fanovi, ali obzirom da je Askren grapler, ocekujem da ga odma obori i na taj nacin dobije borbu... mozda ima jak udarac Jake, ali dzaba to ako ga Askren odma obori, a svi znamo da se boxeri nikad nisu dobro proveli protiv rvaca, i to profi boxer, kamoli Jake...

Ufff, onda my bad, mora da me zbunilo sto je Dana White o tome pricao i da ce da stavi milione na Askrena, pa sam mislio da je UFC...

..i umesto reeboka sada je venum...isto sranje drugo pakovanje

@2CR4ZY stvarno je nezgodno predvideti ovaj meč jer je askren jako loš striker, ali s druge strane, jako dugo je bio neporažen i borio se mnogo puta sa pravim borcima. za paula kažu neki da je talentovan (mada verujem da to samo radi hajp mašina), ali realno se još nije borio protiv pravog boksera, a i ono što sam video je lol, ali što kažu, there's always a punchers chance...

@voja yep, zna se za ovo već mesecima. što kažeš, za nas nebitno, al eto možda su borci dobili bolje dealove, who knows...

Jedva čekam Askren v Paul, samo se nadam da će borba koliko toliko potrajati. Ne prave se pi'tije od jedne šljage :D

Ben Aksren u boks meču... Au, to ima da bude veća komedija nego njegova UFC karijera 😂

paul je krelac ali nije uoposte toliko los a i veci je dosta ako se ne varam...aksren da hoce moze da smara i klincuje celi mec, sto ce verovatno i raditi

askren ako izgubi bukvalno bolje da se povuče iz javnog života

Obzirom da je box mec, onda vece sanse dajem Paul-u, momak ima jak udarac i deluje mi da bas dobro bira protivnike koje moze da dobije.
Askren je poznat samo po rvanju, ovde toga nema, dolazi na njegov teren, tako da mislim da Paul ima izgledne sanse, tim pre sto deluje da ima jak udarac.
Bice zanimljivo ako Paul dobije, ko bi mu bio sledeci protivnik, mislim da bi mu se tad vrata otvorila za velika imena.
Pametan je sto se drzi boxa, sto nije pristao da to bude recimo ufc mec, gde bi ga Askren odrao.
Iritantan je, ali radi biznis...

Mislim da ce ga Usman ponovo utepati...
Isto i Conor vs Poirier, verujem da ce Poirier ponovo slaviti.

Conor bi trebalo da pobedi...isto kao sto je trebao i prosli put

heh sad gledam...drzi daljinski od sony video rekordera xd

jedino što neće dobiti priliku pre sledeće godine sigurno, samo je pitanje da li čekati toliko...

a za vikend spektakl, gospodin bobby knuckles

Back
Top Bottom