• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

ako pobedi ponovo moze slobodno da ode penziju kao najbolji teskas ikada, bez bilo kakve dileme

Science professor Stipe vs Shaman king Ngannou in the next UFC 1hour long debate xd
random koment

:D
hahah kako je kabib nabacio ove obraščiće

jebem ti sve, koliki je frensis, i'll never get over it :D

Last edited:
fizicki primerak, prirodni 265, proporcijalno a ne kao neki drugo koji su debeli ili ocigledno napucani steroidima, lesnar, stari overeem itd

Ala ga je odlomio od batina Ngannou, iju. Ne znam šta bi Stipetu, celu borbu se "borio" jako defanzivno, kao popišan, bukvalno je čekao da ga ovaj iznabada ko pinjatu...

bilo je jasno od početka da stipe planira istu strategiju kao u prvoj borbi, da čeka counter, izbegava frensisove zamahe i da radi takedown, kako bi ga izmorio. međutim, frensis je bio strpljiv, precizan i uspešno se odbranio od prvog takedowna, nakon čega stipe nije imao realno rešenje, frensis je uspeo da evoluira i nauči dosta o borilačkim veštinama u međuvremenu, pored toga što ima prirodni talenat i neverovatnu fizičku spremu. biće jako jako teško, skinuti ga sa trona.

in other news, tyron izleteo u desperation mod-u, bio je previše reckless, kao da je samo želeo da se meč završi, deluje mi kao da ni on sam više ne želi da se bori. malo mi ga je žao, al jbg...

o'malley još jednom fantastičan, nikad mi nije dosta gledanja njegovih borbi :D

Stipe je pojeo jedno 5 bombi posle pokusaja bacanja, posle toga nije mogao da se povrati...jbg kad nije video ni onaj high kick...
A i krenuo je da se bije kad je bio povredjen, tu se zeznuo. Ovako i da imaju treci mec mislim da ne moze stipe da ga pobedi, jones neka ostane u svojoj kategoriji, sto rece i dana...duze ce ziveti

Ja ne pratim UFC iako volim da gledam (za većinu boraca nisam ni čuo, uključujući i ovu dvojicu) jer me smara da jurim streamove po netu, no sinoć sam uspeo da nađem dobar stream i baš sam uživao, i one dve borbe pre glavnog događaja su bile super fun. Kad su ušli u ring i kad sam video kako fizički izgleda Frensis a kako Miočić pomislio sam na koju foru je ovaj šampion, pa ovaj će da ga samelje i tako i bi 😃 Prebio je Miočića kao majmuna, onaj hammerfist na kraju je bio brutalan.

1.jpg

2.jpg

Ovakvog Francisa jedino Usada ili možda Derrick Lewis može da zaustavi :)

Kad su ušli u ring i kad sam video kako fizički izgleda Frensis a kako Miočić pomislio sam na koju foru je ovaj šampion, pa ovaj će da ga samelje i tako i bi 😃
da si gledao prvu borbu, gde ga je miočić rešio, ne bi tako mislio :)

in other news, oplakah 😂 😂 😂

da si gledao prvu borbu, gde ga je miočić rešio, ne bi tako mislio :)

Pogledao sam danas na yt. Dobio ga je na iskustvo, držao ga kao zmija žabu u parteru dok ovaj nije ostao bez snage, bezveze. Sad još više cenim Nganua, nebo i zemlja razlika u taktici i kontroli agresije u odnosu na taj prvi meč, baš ogroman napredak.

fino se vratio ngannou, posle tog gubitka mislilo se da je gotov, 2,3 borbe nije mogao da se upusti u borbu kako treba

Back
Top Bottom