• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

pride rukavice se pominju godinama, ne znam zasto ih ne usvoje

Jbg svaka rukavica ce smanjiti pokretljivost i ograniciti hvatove

ne mislim da su toliko vece a realno radili bi to i sa pride rukavicama, ljudi to rade namerno...imo ko uradi eye poke automatki oduzimanje poena

mislim da eyepokeovi nisu toliko česti da bi trebalo rukavice da se menjaju, ali trebalo bi da se sankcioniše odma na prvi poke.
jbg, neka je i nenamerno, sledeći put ćeš da treniraš da ti se to ne dešava da ne bi izgubio poen.

Dana bas agresivan sa dovodjenjem publike, April je ambiciozan tajming. Ali ok, on je uvek je ignorisao maske [i forisao jake testove kod svih ostalih zaposlenih i boraca].

ignoriše maske jer da bi ušao u apex i fight island moraš da prođeš kroz bar 3 covid testa.

ovo sad je već drugačije, ali floridu i teksas boli racku za mere i tamo može publika. verujem da će borci biti dobro zaštićeni svakako.

Gastelum uleće kao zamena umesto Coste protiv Whittakera.

Izgleda da je potvrđeno Ferguson vs Dariush.

Priča se da će Gaethje na Chandlera.

zato ne treba mnogo da kenjas pred borbu

Mega picka je ispao, navijao sam na pocetku borbe za njega, jer je ipak izazivac, al kako je borba napredovala postalo je jasno...

veče je bilo zanimljivo, dosta nokauta.

adrian yanez mi je otkrovenje, mislim da mu se smeši svetla budućnost, opasan counterpuncher, tehničar, još ima taj connor/masvidal swag, i'm a fan!

main
jbg, koliko god da je kevin zabavan, morao je biti bolji, imao je šansu u drugoj rundi, ali je u parteru bio previše opušten. nadam se da će malo ozbiljnije da trenira za sledeću borbu, mislim da ima potencijala

sledeće nedelje opaka karta sa titulom teške kategorije on the line. nažalost ortega vs volko je odložen, kovid je razlog, ali nisu navedeni detalji.

Last edited:
Back
Top Bottom