• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

ciganski jbg...

in other news...

EDIT: konačno su pronašli uzrok - dijamantski guzovi

Last edited:
E6Nuy5qWUAAgCYW

Koliko dugo se diaz nije borio....10god?

Nadam se da se bolje bori od brata.
Sto se tice udaranja nogom, previse cesto se desavaju ti lomovi, ufc bi trebao da razmisli da uvede neka pravila, postaje previse dominantan udarac, a tako dosadan za gledanje, isto ko grapling.

Ja bi uveo nesto tipa, nema vise niskih udaraca nogom u nogu, mogu samo visoki, iznad pojasa, bilo bi mnogo zabavnije za gledanje, a i ne bi imali ove silne povrede.

Gledaj TJPW leba ti.
Fixed!

Anyway, drago mi je da se toliko povredio. Veoma mi je antipatichan lik. Ne volim da likujem kada se neko toliko ujebe, ali za njega dajem sebi tu slobodu. :D

novi UFC prospekt iz Irske. mnogi stručnjaci tvrde da dečko ima potencijala, let's see about that...

snake is back! jedva je dobio korija, ali odličan uspeh obzirom na više od 2 godine odsustva.

generalno odlično veče.

adrian janez je budući contender, kakav povratnički nokaut!

odlican mec ali bi pak dao pobedu koriju

pa tu su negde bili, ne bih se žalio ni da je otišlo koriju.

Navijacu za Covingtona, jer mi je Usman dosadan za gledanje.
pa kolbi isti kurac, možda i dosadniji 😂

ali stvarno ne znam u welteru ko bi došao da ih prebije... još uvek želim da se wonderboy bije sa usmanom, ali šta znam...

Ne vidim šta bi Wonderboy mogao protiv njega. Ili bi skakutao unaokolo sve dok ga Usman ne klepi direktom ili bi bio wrestlefuck.

ne bi mogao usman da ga klepi direktom nikako.
ja bih pre cenio da bi bio wrestlefuck, ali se nadam da je naučio nešto iz borbe sa burnesom...

Wonderboy nije vise prime....kruzio bi i cekao, kruzio i cekao i nista ne bi docekao, imo, smarali bi se 25 minuta.

Back
Top Bottom