• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

jebote, koliko svi "mma novinari" izgledaju kao amateri pored stivena. sure, kao i svi malo je podilazio konoru, ali bacao je dobra, nesvakidašnja pitanja. ariel, bret i ekipa tugy... jedino schmo <3
večeras press konferencija u 2, i'm tempted... :D

stephen a...samouveren je, zna lepo da prica ali x puta je pokazao da blage veze nema. pun je youtube njegovih proseravanja.

slažem se, najveći lol onaj clip sa pad trainingom 😂

ali zna da radi svoj posao jbg.

Nadam se da će Conor i O'Malley da dobiju po pičci :)
Voleo bih da Hardy pobedi čisto jer je reddit uvek guzobolan što se njega tiče :D
Grehota što Pereira nije na main card, sad samo zbog njega moram da skidam prelims...

Ovaj Hall igra Dark Souls u oktagonu, ili je pijan/drogiran [emoji23] Baš je bilo zadovoljavajuće gledati Iliju kako ga šalje u shadow realm, više nego kad je Dustin gazio Conora.
Tuivasa-Hardy - HW najjača kategorija :)
O'Malley opet za protivnika dobio vreću za udaranje.
Pereira standardno zabavan, mada opet je ostao bez gasa, al je preživeo.

Last edited:
conor polomio nogu...retardiran potez da hvata giljotinu, mada da nije bio povredjen ne bi ni usao u klinc pre toga. imo kada bokser krene da forsira kickove gubi taj boks koji ga je i doveo tu, isto je bilo i sa jds-om, ne znam da li cemo videti onog starog conora vise.

omalley ima srece sto nije bio mec od pet rundi, ona cigla od coveka nije normalna.

auuuu kakvo veče...
izgubi wonderboy... gilbert se odlično pripremio.
conor krenuo dobro, ali nije trebalo da ide u giljotinu, već separation, mada možda jeste načeo nogu od šutiranja. jbg sranje, želeo sam da završe više, međutim ovako sada sa povredom, ispalo sranje...
omalley uništio onog papagaja, ali ono nije realno šta je preživeo, maltene kattar lvl dmg.
tuivasa sačekao hardyja i ćao, jedan udarac menja sve u hw.
michel nico ludnica, da je potrajalo duže poslao bi ga nico u zvezde, ali se izvukao. mora da poradi na cardiu opasno.
dricus iz južne afrike dobar prospect, deluje uplašeno lik, a onda niotkuda one punch ko.

Last edited:
Hall izgubio jbg, bilo je glupo kad je peti put pokušao istu stvar koja ne prolazi. Naravno i dalje ljubav prema gospodinu, nek ga pushe hejteri.

Hall je uspeo da bude cudniji i od Pereire… ne mozes tako lezarno i uvek isti potez i da se nadas necemu… steta, hteo sam da vidim shrug :D

O’Malley – Moutinho – ultra zabavan mec, O’Malley je izuzetno brz i precizan i ima dalek reach, ali mene bi bilo sramota da nekog udarim cak 250 puta, a taj neko da ne padne… znaci lik nema nikakvu snagu u udarcima, ko da ga miluje po licu… dzabe mu ta brzina, kad nema snagu, ali ima taj reach, pa ceo mec bezi po ringu, odrzavu distancu, kukavicka taktika, ali radi mu posao, no nema moje postovanje.
Trebaju neko jaceg protivnika da mu stave.

Thompson – Burns – smaracina, ali Burns ce biti dobar protivnik za Usmana

Conor da se povuce, vec odavno je u penziji.

Voleo bih da se Khabib vrati i da se bori protiv Oliveire, to je jedini mec koji me zanima.

O’Malley – Moutinho – ultra zabavan mec, O’Malley je izuzetno brz i precizan i ima dalek reach, ali mene bi bilo sramota da nekog udarim cak 250 puta, a taj neko da ne padne… znaci lik nema nikakvu snagu u udarcima, ko da ga miluje po licu… dzabe mu ta brzina, kad nema snagu, ali ima taj reach, pa ceo mec bezi po ringu, odrzavu distancu, kukavicka taktika, ali radi mu posao, no nema moje postovanje.
Trebaju neko jaceg protivnika da mu stave.
Hhahahhaha covek ima 10 KO/TKO pobeda, al izgleda nema snagu iza udarca. Apsolutno savrseno se borio, drzao distancu, hvatao uglove, odrzao liku master class.

jesi li gledao nekad nejtana diaza protiv bilo koga? 😂

kapiraš da postoje borci koji imaju zombi bradu?

To znam.
Nate-a nisam pratio, tad nisam gledao ufc.
Moraću da pogledam još neku borbu O'Malley-a, takav mi je utisak do sad, ovo je treća koju sam gledao, u prvoj je sam sebi sjebo nogu, drugu je dobio nokautom nekako jedva, za sad mi stoji utisak da mu je udarac slab, ali barem zna na čemu da radi onda.

Back
Top Bottom