Ona prva borba sa Hill-om, bas je bilo neprijatno videti... malo je i tupav, dva puta gura ruku gde ne treba i onda udara sa jednom rukom, jeste pobedices sa jednom rukom, sto mrzim kad vidim takvu nebrigu o sebi.
Diaz, sta reci, odavno je proslo njegovo vreme, sluzi samo da ga prebijaju ko macku, sto je stariji sve je tuplji, ako je mislio da sa ovim ulicarskim stilom moze nesto da uradi protiv skolovanog borca, nek razmisli ponovo... mada usro sam se od smejanja pri kraju borbe, Diaz ga nekako zakacio u bradu i da je to shvatio i krenuo napred, mozda bi i uradio nesto, a on ko debil gestikulira, taman dok se ovaj oporavio... kakav biser majko mila...
Moreno lagano borba veceri, kad sam video kako je nashpanovan od pocetka, osecao sam da moze da pobedi, videla se mnogo veca zelja i neverovatan fokus, izdominirao je potpuno zasluzeno, a Figureda ne volim jer je prljav, ali bar je cestitao ko covek.
Adesanja - Vetori, sta reci... glup je italijan za medalju... vuce ko vo, ali dzaba... ne moze da obori, Adesanja je mnogo jak na nogama... a ono sto je i uspeo da obori, nije znao sta ce sa sobom... jasno je da je pokusao da iskopira Blahovica, ali treba tu i snage koju poljak ima, a ovaj mora jos jesti pice za to...