UFC 262 je odusevio!
svaka borba bez oduzetaka je bila najmanje iznad proseka
izdvojio bih:
Jordan Wright - decko je fenom, drzite ga na vidiku, doci ce u top 10 uskoro
Barbosa i Barbosa izgledaju ogromno za featherweight, pogotovo Barbosa, jako dobar i uzbudljiv mec overall, finish je bio shocker
Jacare Souza trebalo bi lagano u penziju, slicna prica kao i Ferguson, Cowboy itd. Gaze ih mladji napredniji borci i nije dobro po njihovo zdravlje...
Andrea Lee odlican parter, jedva cekam da je vidim opet, ostatak divizije su strajkeri kao i Valentina i mislim da ce imati dobre sanse da se progura u top 5
Viviana Araujo sam mislio da ima laku borbu ispred sebe ali se ispostavilo da je jako jednodimenzionalna i Chookagian ju je klinicki demontirala jab po jab. Stil od Chookagian me jao podseca na Joanu Jerdzezdzek, vrlo tehnicki i precizno.
Ferguson - Darius, sta reci, repriza borbe sa Oliverom. Vidi se da je Tony pokusao da bude agresivniji sa ledja ali bez uspeha. Svaka cast za izdrzljivost kao i uvek ali ovo pokazuje da ne moze da izadje na kraj sa rvacima/graplerima a ni nadprosecnim strikerima (ala Geichi), bas tuzno ali vreme mu je proslo, sjebale su ga one silne promasene borbe sa khabibom, tada je jos uvek bilo to divlje i nepredvidivo u njemu.
main event - nemam reci koliko me odusevljava Olivera. Uvek mi je bio favorit od pocetka njegove karijere sa uzivao u njegovim borbama ali sada je toliko sazreo i postao kompletan borac da ne moze da se prepozna.
Jos samo da se vrati ova picka od Khabiba pa da ga vidimo protiv Olivere ili makar Chandlera, to bi bio vrhunski matchup jer ako nesto Chandler ima to je zivotinjska snaga, bukvalno mislim da khabib ne bi mogao da ga kontrolise kao ostale.