• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Odlican UFC card veceras, jedva cekam da se probudim ujutru i nelegalno pogledam sve🏴‍☠️

Olivera je evoluirao u potpunog MMA borca i ima moju podrsku, zaista je zasluzio titleshot, sto ne mogu bas da kazem za Chandlera? Debut mu je bio vrhunski protiv Wonderboya i skor iz Bellatora govori za sebe ali po meni je trebao da ima jos 1-2 borbe u top 5 pre title shota.

Bukvalno svaka borbe od pocetka prelimsa do main carda je matchmaking 10/10, idemo!

Ako zaginem u Dragons Dogmi nocas mozda i ispratim live.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ufff kakve borbe, najbolje otkad pratim ufc.

Oliveira - Chandler, mnogo gotivim Oliveiru, jos od one borbe sa Fergusonom... sad me je jos vise odusevio, mnogo je pametan momak i neverovatno je smiren, prakticno zen, neverovatnu kontrolu i fokus ima u toku meca, odusevljava me koliko je smiren u svakom trenutku borbe, cak i kad je pod velikim pritiskom.
Ako ce neko naterati Habiba da se vrati iz penzije, to ce biti Oliveira, protiv Fergusona sam video da je odlican u graplingu, ali sad je pokazao i udarce.
Sto se tice Chandlera, poseduje neverovatnu snagu, uzasno jak udarac i jedino sto vidim kao manu Oliveire je sto je bio toliko otvoren protiv tako opasnog udaraca, popio je neke udarce, ali je izdrzao, ali je moglo puno da ga kosta, tako da mislim da Oliveira mora jos da poradi na defanzivnoj igri.
Chandler je bas ko mali pit bul, ali vidim ga vise da se bori protiv Conora i ostalih udaraca, to mi ima vise smisla, ali ovo je svakako bila borba godine, toliko preokreta i iznenadjenja.
Chandler je nezasluzeno dobio priliku da se bori za titulu, preskocili su Gejcija... voleo bih da vidim Gejci vs Oliveira, to mi ima smisla.

Ferguson vs Dariush, sta reci? propao Ferguson ko ciganski plafon... otkad je izgoreo od zelje da se bori protiv Habiba, pa ga Gejci isprangijao, mislim da mu je upravo ta borba zavrsila karijeru... tolke batine je dobio, da po meni on vise nije isti... mnogo je pasivan, spor... i glup, jedno jako neinteligentno bice, jeste gotivan i lozi masu, ali je i prilicno i tupav... da ne pricam da je razne borbe dobio pukom srecom, jednim srecnim udarcem, tako da mislim da se vise digao hype oko njega, nego sto realno zasluzuje, ali jeste zanimljiv i gotiva, ali mislim da vise nece pobediti u ufc-u.

Burgos vs Barboza, da nije bilo glavne borbe, ovo mi je bila borba veceri... Barboza je neverovatno atraktivan borac, veoma brz, energican, retko ko moze udarac nogom iz okreta tako brzo i efikasno da radi, mislim da ima par, vecina su uglavnom brazilci, to im je prirodno, ali kakva borba, isprebijao ga posteno, volim ovako dinamicne borbe.

ferguson ozbiljno da razmilsja o penziji, samo dobija batine...koleno mu je gotovo sigurno otislo i posle se tako borio, svaka mu cast za to, 99% ljudi bi tu prekinulo borbu.

braon gangula poslao tonija u penziju najverovatnije.

dobro je rekao weasle da charles ne pomera glavu... i zamalo da nastrada zbog toga, međutim uspeo je da izdrži flurry i da uhvati chandlerovu bradu. prerano je bilo za chandlera da se bori za pojas, ali šta je tu je, sada će imati prostora da se stvarno dokaže da zaslužuje contention.
gaethje ne može iz poraza u ponovnu borbu za pojas, moraće sa nekim... možda hooker ili beneil? dosta zavisi i od ishoda connor vs dustin.

edson vs burgos, odlična borba i neverovatan knockout with latency :D

Baš su dobre borbe bile. Ono lomljenje ruke Souzi od strane Muniza je bilo brutalno. Najbolji meč Barboza - Burgos i najčudniji KO ikad.

cudno da nikome ne deluje kao da je namestaljka, nije to udarac u jetru dobio je udarac u glavu

ne znam, po faci i očima se vidi da je pao u nesvest...

meni sve tu izgleda cisto, cudi me samo kako Burgos nije ranije pao, jer se nadobijao udaraca...
izdrzao je nekako i pravio se da mu nije nista, ali sve vreme je verovatno jedva stajao i na kraju je bilo dovoljno i da ga pipne, a dobio je udarac u bradu, vise nego dovoljno da se iskljuci, samo sto je to shvatio sa zakasnjenjem.

Da je Burgos došao da padne, pao bi već posle onog prvog wheelkick-a, ne bi se najeo toliko udaraca :)

Evo i šta doktor kaže na tu temu :)

Last edited:
...sve sto je doktor rekao je uopsteno. U svakom slucaju jako cudno, nikad nisam video tako nesto...nokaut bi trebalo da je momentalan, ili ako si osamucen to je isto momentalno, nema cekanja 5 sekundi.

Al Barboza objasnjava Burgosu sta se desilo, umro sam od smeha :D

Možda je jednostavno bilo kao što kaže Jandrino Jato u pesmi Malo Slađa, malo Zorka - srce hoće, al izdade snaga :)

Meni je najsmesnije bilo sto se Burgosa sve vreme smejao i dizao publiku, gestikulirao, ko da vodi i privodi mec kraju, a Barboza ga sve vreme prebijao ko macku :D

...bilo je verovatno 1-1, odlucila bi ta poslednja runda

Što se mene tiče Barbosa je dobio i drugu rundu, ali čak i da kažemo da je Burgos za nijansu bio bolji u drugoj, Barbosa je u prvoj dominirao i meni takvo ocenjivanje da je 1:1, nije uopšte precizno i fer.

Back
Top Bottom