Ufff kakve borbe, najbolje otkad pratim ufc.
Oliveira - Chandler, mnogo gotivim Oliveiru, jos od one borbe sa Fergusonom... sad me je jos vise odusevio, mnogo je pametan momak i neverovatno je smiren, prakticno zen, neverovatnu kontrolu i fokus ima u toku meca, odusevljava me koliko je smiren u svakom trenutku borbe, cak i kad je pod velikim pritiskom.
Ako ce neko naterati Habiba da se vrati iz penzije, to ce biti Oliveira, protiv Fergusona sam video da je odlican u graplingu, ali sad je pokazao i udarce.
Sto se tice Chandlera, poseduje neverovatnu snagu, uzasno jak udarac i jedino sto vidim kao manu Oliveire je sto je bio toliko otvoren protiv tako opasnog udaraca, popio je neke udarce, ali je izdrzao, ali je moglo puno da ga kosta, tako da mislim da Oliveira mora jos da poradi na defanzivnoj igri.
Chandler je bas ko mali pit bul, ali vidim ga vise da se bori protiv Conora i ostalih udaraca, to mi ima vise smisla, ali ovo je svakako bila borba godine, toliko preokreta i iznenadjenja.
Chandler je nezasluzeno dobio priliku da se bori za titulu, preskocili su Gejcija... voleo bih da vidim Gejci vs Oliveira, to mi ima smisla.
Ferguson vs Dariush, sta reci? propao Ferguson ko ciganski plafon... otkad je izgoreo od zelje da se bori protiv Habiba, pa ga Gejci isprangijao, mislim da mu je upravo ta borba zavrsila karijeru... tolke batine je dobio, da po meni on vise nije isti... mnogo je pasivan, spor... i glup, jedno jako neinteligentno bice, jeste gotivan i lozi masu, ali je i prilicno i tupav... da ne pricam da je razne borbe dobio pukom srecom, jednim srecnim udarcem, tako da mislim da se vise digao hype oko njega, nego sto realno zasluzuje, ali jeste zanimljiv i gotiva, ali mislim da vise nece pobediti u ufc-u.
Burgos vs Barboza, da nije bilo glavne borbe, ovo mi je bila borba veceri... Barboza je neverovatno atraktivan borac, veoma brz, energican, retko ko moze udarac nogom iz okreta tako brzo i efikasno da radi, mislim da ima par, vecina su uglavnom brazilci, to im je prirodno, ali kakva borba, isprebijao ga posteno, volim ovako dinamicne borbe.