• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Flojd se vraća u ring: Jutjuber protivnik 6. juna​

Flojd Mejveder i Logan Pol boksovaće 6. juna.

Da ne bude zabune, bori se protiv starijeg brata Jake Paula.

Bice ovo nova laka pobeda za Mejvedera i vec vidim namestaju se kockice, Jake hoce da osveti brata :D

rampage da ovo radi danas tacno bi bio lincovan ...hvata me muka od pomisli sta bi ljudi postovali na netu zbog toga, ufc borac zlostavljao devojku itd itd

Round 3

edit: GSP pokazao u ovom intervjuu zasto mi je uvek bio jedan od omiljenih boraca, jako inteligentan, skroman i bas iskren o svom pristupu borbi, pripremama...

Last edited:
z8dtlNe.gif

pominjao je to dastin i ranije.
enivej, za vikend bi trebalo da bude spektakl, navijam za slavic brata Jirija, naravno :D

hahahahah vidi mu frizuru, kakav gospodin

sta to znaci uopste? ima povredu ili se dopinguje?

most likely ovo drugo, što je baš čudno obzirom da je belator u pitanju :D
što znači da ga je baš udario po dopingu.

Meni iskreno nije jasno kako nije pao ranije, ja jednostavno ne mogu da verujem da je to samo genetika

Idemo slovenski title fight :D

jbt ko je ovaj robot prochazka, odakle se on stvorio
ps: treba da postoji pravilo....ko ima drsku na glavi dozvoljeno drzanje za drsku

Kakav car ovaj Jiri. Definitivno zaslužuje borbu za titulu mnogo više od smarača Rakića koji uspava publiku a ne protivnika xD

Gledao sam sinoć sve borbe, dobar je bio Jirži ali je u dva navrata bio na ivici da bude nokautiran

neverovatno koliko se udaraca ustvari najeo i samo isao napred, na faci nista a rejeza kao da je pokupio kamion

Last edited:

Ovaj Jake zove samo na box, ne sme ni da pomisli da udje u kavez, isto ko Mayweather :D

Back
Top Bottom