- Alexander Volkanovski defeats Diego Lopes by unanimous decision (48-47, 49-46, 49-46)
Ok borba, nisam ljubitelj 5 rundi, Volk se polako vraca u formu, Lopes ga je pritiskao celu borbu i naneo mu u odredjenim momentima dosta stete, ali nedovoljno za pobedu, uglavnom nije uspevao da se priblizi... Volk ga dobio na taktiku i iskustvo, ali ima potencijal Lopes, samo mi cudno sto se stalno pipa po vratu...
- Paddy Pimblett defeats Michael Chandler by TKO (strikes) at 3:07 of Round 3
Ne volim Pedija, bas mi je mrzak kako prica i kako se ponasa, ali ovo je cisto dobio... dokazao je da pripada vrhu, iako sam sumnjao u to... pokazao je da nema samo grapling, vec i neke druge kvalitete... Za Cendlera je sad jasno da je zalutao ovde... bacili su ga odmah u vatru sa jakim protivnicima, a on ne moze ni ove oko 10-og mesta da dobije... nekako suvise je mali za ovaj sport, zapravo ne za sport, ali za ovu diviziju, jer u recimo pero divizijama ima manjih boraca koji su uspesni, ovde je nekako henikepiran, ne moze nista da dovati, losa mu je i odbrana, pa mogu reci i slab intelekt, iako pametno prica van kaveza, ali unutra nije bas poznat po pametnim potezima.
- Yair Rodriguez defeats Patricio Pitbull by unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
Yair je odlican, kao i uvek, sad se jos dodatno nagruvao, i zbog toga je izgubio malko na onoj neverovatnoj brzini koju je imao, ali sad su mu i jos jaci udarci... dobro to deluje, zelim mu uspeh.
- Jean Silva defeats Bryce Mitchell by submission (ninja choke) at 3:52 of Round 2
Jbg, pao je u ponor Bryce, otkad ga je Emet poslao u vecna lovista... ne svidja mi se Silva, mnogo je cocky...
- Dominick Reyes defeats Nikita Krylov by KO (left hand) at 2:24 of Round 1
Povratak u formu i za Rejesa, odlicna borba, odlican kontra udarac, drago mi je i zbog njega.