• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Mina the Hollower

Ivamark

Well-known member
Co-founder
Reaction score
5,648
minaLogo.png

minaNightstar.png

Tvorci Shovel Knight-a, Yacht club games danas su najavili novu igru koja ce takodje imati svoju Kickstarter kampanju.
U pitanju je Mina the Hollower 8-bitni akcioni platformer sa nesto drugacijom prespektivnom nego sto smo to navikli i GBC estetikom za koju se i na prvi pogled moze primetiti da jako forsiraju. Muziku ce kao i Shovel Knighta raditi Jake Kaufman. Igra deluje jako obecavajuce za sada.
Jos uvek nije poznato za koje platforme ce izaci.

gif_bayouGameplay1.gifgif_bossCrypt.gif

Nije mi jasno zašto Kickstarter kad sad imaju para?
Navodno da se osete kao da su ponovo mala, neiskusna firma... u svakom slučaju, jedva čekam da zaigram.

I meni je malo to bzv, ali ako ljudi hoce da daju pare unapred sta da se radi.

Pravo je pitanje zašto ne bi išli na kickstarter kad imaju poverenje ljudi i znaju kako da pogode u nostalgiju koja se dobro prodaje. Ovako mogu da procene interesovanje i unapred prodaju proizvod a da ne rizikuju svoj novac, jeste trulo ali je dobar potez s poslovne strane.

Pravo je pitanje zašto ne bi išli na kickstarter kad imaju poverenje ljudi i znaju kako da pogode u nostalgiju koja se dobro prodaje. Ovako mogu da procene interesovanje i unapred prodaju proizvod a da ne rizikuju svoj novac, jeste trulo ali je dobar potez s poslovne strane.
Bukvalno, samo jos jedan izvor zarade i ispitivanje trzista, nista ne gube, ako masa ne bude dala lovu, nece praviti i obrnuto.

jbg dosao je momenat da se naplati dobra volja i oni slini DLC koje su podelili za dzabaka.

Bukvalno, samo jos jedan izvor zarade i ispitivanje trzista, nista ne gube, ako masa ne bude dala lovu, nece praviti i obrnuto.
Već su rekli da u svakom slučaju prave igru, ali eto, još para...

Navodno da se osete kao da su ponovo mala, neiskusna firma... u svakom slučaju, jedva čekam da zaigram.
Da vidiš kakvo je stanje u boardgame industriji. Tamo i velike firme prave KS-ove, jer što da ne.

Back
Top Bottom