• Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Microsoft Gamepass servis (kupovina, konverzija Gold-a u GPU, deljenje, pitanja)

vetar

Well-known member
Reaction score
1,138
Hmmm kad kazes na svoj nalog, mislis preko browsera na Microsoft stranici? Tamo da promenim adresu?

Da, preko browsera na Microsoft stranici, sve tamo podatke ubaci (email adresu vezanu za konzolu, podatke kartice, tursku adresu u tvom slučaju..),
i onda na konzoli se samo loguješ preko to emaila i stavljaš i na konzoli tursku regiju.
Tako meni radi, mada mi je prestalo da radi za Argentinu iz nekog razloga..

RaidenSakai

New member
Reaction score
2
Resio problem fala k****. Posto zivim van Srbije i pokusavao sam sve vreme sa Srpskom vizom, ja reko daj da stavim lokalnu al da ostavim sve Turske detalje i uspelo. Znaci konzola ipak prati tvoj IP da vidi dal je kartica iz zemlje iz koje si stvarno bez obzira sto si stavio tudji store region i adresu.

RaidenSakai

New member
Reaction score
2
Ah moj Wahade nemoj da si tolko salty posle tolko godina. Jesam pitao na emuglx discordu al sobzirom kolko malo ljudi ima Xbox, samo je Nikola22 uspeo da me posavetuje al posto sam i dalje imao isti problem, procitao ovde da Vampir prolazi kroz isto pa reko bolje pitam ovde jer vise ljudi se bavilo sa Turskim/Argentinskim nalozima. Sve u svemu fala @Nikola22 @vetar za pomoc. Let the cheap sales begin!

Last edited:
Top Bottom