• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Metal Slug Tactics

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,621
capsule_616x353.jpg

Publisher : Dotemu
Developer : Leikir Studios
Platform: Steam

Launch date : TBA

Metal Slug Tactics ponovo okuplja Marca, Erija, Fia i Tarmu dok vode Peregrin Falcon Squad na novo ratište kroz dinamičnu, stratešku borbu. Igrači poseduju klasično oružje Metal Slug, koristeći skill tree, pogodnosti i super adrenalinski sistem za podsticanje napada da bi nadmudrili i srušili armije kultnih zlikovaca iz serijala.

Roguelitski elementi čine misije ponovljivim, rekao je Dotemu. Misije se grade iz različitih kombinacija ručno izrađenih mapa.

Metal-Slug-Tactics-255798.jpg
Metal-Slug-Tactics-255797.jpg

Metal-Slug-Tactics-255792.jpg
Metal-Slug-Tactics-255790.jpg

Metal-Slug-Tactics-255795.jpg
Metal-Slug-Tactics-255794.jpg

Last edited:
Definitivno highlight sinocne prezentacije za mene. Obozavam izometrijske igre i obozavam tactics igre, znaci pokidace haha
Ima mi taj neki gba/advance wars vibe sa tom grafikom, tenkicima i malim vojnicima :D
Igrace se.

U ovom pravcu su vec isli jer je Metal Slug Tactics izasao 2009 za Symbian (ili sta god je bilo aktuelno u Japanu tad).

Svaka im cast na vaskrsavanju ove ideje. Pored arta, mene posebno odusevila over the top muzika.

U ovom pravcu su vec isli jer je Metal Slug Tactics izasao 2009 za Symbian (ili sta god je bilo aktuelno u Japanu tad).

Svaka im cast na vaskrsavanju ove ideje. Pored arta, mene posebno odusevila over the top muzika.
Nisam znao za ovo, uf ovo je advance wars 1 kroz 1 :D

Kao sto rece jovcov obozavam ovaj tip igara. Igrace se sigurno.

Nekako mi je chudno videti Metal Slug igru kao poteznu strategiju, ali okej, isprobatje se, ako nishta drugo. Nisam neshto posebno hajpovan, vishe bih voleo neshto na fazonu originalnih igara, ali dobro, njih barem ima more pa teshko dosade.

Ako su Wolfenstein/Doom mogli da dobiju dobre potezne spinoffove, moze i bilo koja druga akciona igra.

Pa metal slug je tu samo zbog imena da privuce paznju, ne moze se tu mnogo proceniti kakva ce biti ova igra na osnovu prethodnih, jedino da li nam se svidja promena zanra.

Koliko god da zelim novi pravi Metal Slug , igrace se i ovo :)

Wow, nisam čuo za ovo. Pogađa moje lične lajkove: izometrijska potezna strategija ala Advance Wars, Metal Slug art style i kvalitet animacije, i uništavanje fašista. Jedva čekam! 😁

Back
Top Bottom