• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Marathon

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
11,398
Scavenge the lost colony of Tau Ceti IV in Bungie’s team-based extraction shooter. Choose your Runner, cybernetic mercenaries with unique abilities, as you battle rival teams & security forces for weapons & upgrades. Fill your vault, take on high-stakes challenges, & unravel the colony’s mysteries.

Bungie-va prva MP-only igra ce biti extraction shooter naslov Marathon, koji ce pomesati njihov odlican gameplay sa tenzijom igranja u okruzenju gde svaka greska moze dovesti do gubitka celog loadout-a. Igra ce igracima nuditi da detaljno customizuju borbene mogucnosti 6 launch klasa, na tri mape, uz dodatni content koji ce biti objavljen posle premijere ove jeseni.

tsf3g69.jpeg

SPWx9m8.jpeg

uJBwn6A.jpeg

3RBMWlM.jpeg

Priča deluje veoma zanimljivo, svet još više. Vizuelni dizajn mi deluje blago odbojno čudan kao deo identititeta sveta što stvarno može da upali ali treba se udubiti u priči za to. Izvodjenje koje deluje kao Escape from Tarkov za Call of Duty igrače. Iskreno deluje mi kao bacanje zaista interesantne premise i sveta na čisto mehanički žanr.

Koja je ovo u nizu ovakvih igara ? Osim cool art style-a sve ostalo je vec sto puta vidjeno i smara na kub. Plus znajuci moderni Bungie bice prepuno mikro i makro transakcija :D
Upravo. Nista mi ne deluje interesantno, a i artstyle je protracen na igru ovog tipa. Deluje mi kao dead on arrival igra, ali lako moguce da gresim, pojma nemam na sta se loze klinci danas.

Back
Top Bottom