• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Koliko igara igrate uporedo?

Koliko igara igrate uporedo?

• Cetiri, od viska glava ne boli

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    19

2CR4ZY

Forumski Apotekar
Reaction score
8,732
Ja sam ranije voleo svaku novu odmah da probam, ali vec duzi niz godina, igram samo jednu, volim da se posvetim, ili ako ta jedna ne moze da se igra duze od sat vremena, onda instaliram dve, pa ih igram uporedo, zbog toga sam dozvolio mogucnost da se glasa za dve stavke.

Uglavnom igram dve. Izuzeci su igre koje me maksimalno uvuku pa moram da ih predjem. Uglavnom igram neku "vetju" AAA igru, a uporedu guram neshto shto sam ranije igrao i mogu igrati u kratkim sesijama.

Ne računa Idle igre koje se igraju same sa sobom i držim neku u pozadini ali

Jednu igru igram za sebe da bi igrao nešto u šta mogu da se udubim. Metroidvanije, open world igre itd. Trenutno igram Awaken: Astral blade
Nešto što mogu da igram a da se ne koncentrišem na to kada slušam ili čekam nešto ili samo da prekratim vreme. Trenutno to je Creeper World 4.
I na kraju nešto što igram sa društvom. Uglavnom žongliram između Fallout 76 i Paladins na mesec-dva kada me Fallout smori na neko vreme.

Uglavnom igram dve igre različitog žanra, naravno kad me jedna baš uvuče drugu igram mnogo ređe..

Samo jednu mogu da igram. Znaci dok je ne predjem ili ne batalim.

Ne racunam sto usput neretko vrtim nesto tokom "aktivnog" odmora dok slusam podcaste ili neke yt klipove. (NFS, sportske igre, itd)

Nekada sam igrao dve. Imalo se vise vremena pa se desavalo da u istom danu pravim po dve duze igracke sesije sa dve razlicite igre. A sada jedva imam vremena i za jednu. Sto sam stariji vise mi odgovara da se fokusiram na jednu igru dok ne zavrsim. Pogotovo ako mi igra bas legne onda ne postoji nista sto bi me odvojilo od nje dok ne zavrsim.

Nikada nisam isprobavao igre na krakto pa da kasnije nastavim sa igranjem. Sta god sam zapoceo imao sam nameru tada i da zavrsim ili batalim ako mi se ne svidja izbrisem i zaboravim.

Ja ne mogu da žongliram kontrole izmedju dve igre a kamoli nešto više
Da, to je najveći problem, gledam da budu dve sa manje kontrola ili otvorim meni da se na brzaka podsetim kontrola... ali tipa Armored Core ne bih mogao da igram uporedo ni sa čim.
U prosjeku bi ispalo između nijedne i jedne 😄
Obično između dvije igre bude duža pauza.
Heh taman što sam odradio poll, i lego da spavam, na pamet mi pade da sam trebao da ubacim opciju i za nijednu, obzirom koliko se nema vremena i backlozi samo rastu umesto da se smanjuju...
Uglavnom igram dve igre različitog žanra, naravno kad me jedna baš uvuče drugu igram mnogo ređe..
Taj rad i ja obavezno igram dva različita žanra, što različitije to bolje, pa nisam toliko lud da igram dve pucačine uporedo ili ne daj bože dva rpg-a 😅

Jednu samo, kontrole su mi problem i navikavanje...i tu jednu kad igram oteglim po par meseci.
Mogu dve max da igram ali da je druga igra neka voznja :)
Vremena sve manje a Pc,Ps5 i anbernic rade na 80/15/5 %
Mator sam u pm :)

Ja redovno peglam iss2 i sor4 survival mod, pogotvo kad slusam neki podcast ili gledam fudbal/kosarku tako da te dve i slicne igre ne racunam. A bas ako sam krenuo neku igru da prelazim onda igram samo nju.

Ja igram jednu po jednu bar zadnjih 10 i više godina.I ako izađe nova igra koju želim da igram pređem na nju i odigram je pa se vratim pa igru što sam igrao pre nje ili završim prvo koju trenutno igram pa pređem na novu.

Retko kada sam igrao samo jednu igru. Uglavnom kada uzmem da igram neku vanserijsku igru koja mi drži pažnju, a i velika je kao npr. W3, RDR2, Elden Ring pa bacim fokus isključivo na tu jednu igru. Trenutno igram Shadow of the Erdtree, ali pravim povremeno pauze u vidu igranja nečeg drugog ne bi li došlo do prezasićenja, s obzirom da arčim ER još od izlaska SotE (prešao sam main igru uzduž i popreko dva puta tj na PS-u i na Xbox-u). Pored SotE-a, na PS-u igram H:ZDR i Astro Bot-a (doduše ovo više klinci piče), dok na Xbox-u igram Death Stranding DC i DL2 (tu više upadnem da odigram novi event kada se pojavi kroz update).

Back
Top Bottom