Nezaborav
Well-known member
- Reaction score
- 2,107
& Xbox One, наравно! Switch има временску ексклузиву у јулу.
Још једно одушевљење, након Chrono Cross-a имамо и најаву овог, рекло би се напредног remaster-а двије легендарне Klonoa игре. Door to Phantomile ми је једна од најдражих игара са сивоње, баш сам планирао опет да је играм. Сјајна атмосфера и непоновљиви ликови. Lunatea's Veil је једна од најбољих платформи на PS2, веома превиђена. Изашла је колико се сјећам чак и прије првих игара у оним трилогијама тешке категорије. Играће механике у обије игре су
. Судећи на основу трејлера, унаприједили су све што се тиче техничког аспекта, текстуре су видно напуцане, повремено изгледају фантастично, нови свјетлосни ефекти, шејдинг, HDR. Права посластица за очи. Питам се да ли је римастер првог дијела базиран на Wii римејку кеца? Излишно је подвући да је оживљавање ових middle tier игара одличан сигнал из Јапана, очекивано је се понадати још неким насловима под овим третманом. Међутим, да не будем алав, Klonoa живи! Јееееј!
Још једно одушевљење, након Chrono Cross-a имамо и најаву овог, рекло би се напредног remaster-а двије легендарне Klonoa игре. Door to Phantomile ми је једна од најдражих игара са сивоње, баш сам планирао опет да је играм. Сјајна атмосфера и непоновљиви ликови. Lunatea's Veil је једна од најбољих платформи на PS2, веома превиђена. Изашла је колико се сјећам чак и прије првих игара у оним трилогијама тешке категорије. Играће механике у обије игре су