• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

XONE Switch Katana Zero

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,895

Developer: Askiisoft
Publisher: Devolver Digital
Release date: April 18th, 2019

Ukoliko vam se svidela ideja iza Hotline Miami verovatno ce vam se svideti i Katana Zero. Jos ako ste uzivali i Mark of the Ninja onda definitno nemojte ovo preskociti. Gameplay se moze opisati kao 2D one-hit-kill sunjalica, a ono sto se pored njega u igri istice su interesantna prica i setting, kao i retro synthwave muzika (for better or worse, meni se svidela). Iako igra nije dugacka sadrzi par skrivenih stvari za pronaci i istraziti, a tome doprinosi i sistem u kome mozemo bilo koji deo igre da ponovimo bez nepotrebnog backtrackinga, tako da uprkos solidnom nivou tezine relativno lako je skupiti 100% contenta. Od mene topla preporuka.

PS. Fun fact, igra je pravljenja u nekoj varijanti Game Makera. Da nisam slucajno saznao nikada ne bih sam provalio.

Ukoliko vam se svidela ideja iza Hotline Miami verovatno ce vam se svideti i Katana Zero. Jos ako ste uzivali i Mark of the Ninja onda definitno nemojte ovo preskociti.
zbog pominjanja HM12 i MotN u vezi sa Katanom sam odlucio da odigram igru. bila je super i prezabavna, stvarno vredi da se igra, ali meni su Hotline Miami i Ninja i dalje bolji

Back
Top Bottom