• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

XBOX Kako i odakle kupujete igre?

Phzicke ili digitalne igre?

• Fizicke

Votes: 8 44.4%
  • Digitalne

Votes: 10 55.6%

• Total voters
    18

Vampir

Well-known member
Reaction score
143
Dali kupujete digitalne ili fizicke igre?
Kad sam imao xbox one s kupovao sam samo digital, xbox je US account i koristio sam moj lokalni paypal (Makedonska kreditna kartica). Juce sam hteo da kupim Titanfall 2 i dobio gresku da paypal racun mora biti iz iste regije. A game pass subscripciju mogu da kupim sa istim paypal accountom. Cudno.
Ako kuujete fizicke igre odakle ih narucujete?

Batalio sam fizicke verzije igara nakon PS3/X360 ere, mislim da sam za PS4 kupio svega 3-4 fizicka izdanja (Witcher 3, Bloodborne, KZ SF i U4). Igre sam uglavnom kupovao na Kupujem Prodajem i Razmeni igara.

vecina igara sto imam za ps4 je na diskovima, ako budem uzimao i xbox uzecu sa drajvom jer su mi xbox360 igre na diskovima....tako da da, i dalje vecinom fuzicka izdanja.

Koja crna digitala, to samo za igre koje nemaju fizicki release, a igraju mi se momentalno. Digitalne igre su cist lopovluk, iskoriscavanje lenjosti konzumerizma. A za generaciju - dve ce svi pokusati da predju na streaming-only i ostvarice se mokar san pohlepnih izdavaca, a mi cemo svi da ispusimo, i jos ce masa da ubedjuje kako je to dobro za nas :)

Koja crna digitala, to samo za igre koje nemaju fizicki release, a igraju mi se momentalno. Digitalne igre su cist lopovluk, iskoriscavanje lenjosti konzumerizma. A za generaciju - dve ce svi pokusati da predju na streaming-only i ostvarice se mokar san pohlepnih izdavaca, a mi cemo svi da ispusimo, i jos ce masa da ubedjuje kako je to dobro za nas :)
Ja sam prestao da kupujem fizicke kopije onog trenutka kada su izbacili booklete iz pakovanja koji ce mi djavo prazna blue ray kutija koja ne moze da funkcionise u vecini slucajeva bez gomile day1 updejtova i sranja :D

Podeljen sam. S jedne strane digitalno vlasnishtvo nije zapravo moje vlasnishtvo, a s druge diskovi bez bookleta su mi meh.

Za PC nema baš previše izbora. Nekad su se kupovali "originalni diskovi direktno iz Singapura" preko oglasa u Svetu Kompjutera, pa zatim kod lokalnog pirata. Ali to se ne računa. Zaista sam počeo da kupujem negde kad su krenule Steam raspordaje, pa nastavio sa raznim bundle-ovima. Imam par fizičkih izdanja koje sam kupio tipa u Games-u ili MegaRodiću (šteta što ih više nema). Što se tiče konzola, preferiram da uzmem fizičko izdanje. Nijedan konzolni digitalni ekosistem mi ne uliva poverenje kao recimo Steam ili GoG.

PS. Da li se društvene igre računaju kao fizičke :D

Dali kupujete digitalne ili fizicke igre?
Kad sam imao xbox one s kupovao sam samo digital, xbox je US account i koristio sam moj lokalni paypal (Makedonska kreditna kartica). Juce sam hteo da kupim Titanfall 2 i dobio gresku da paypal racun mora biti iz iste regije. A game pass subscripciju mogu da kupim sa istim paypal accountom. Cudno.
Ako kuujete fizicke igre odakle ih narucujete?

Meni kartica prolazi samo na UK Store i to kada mi izbaci grešku sa konzole i onda idem na change i confirm.

Isto važi i za PayPal na US Storeu. Samo kliknem na change payment method i vratim se.

Lol i ja sam tako uradio i sada prodje kupovina. Odlicno.

Što su lopovluk i kakve veze to ima sa streamingom generalno? Mogu i da ti prodaju igru na disku koji zapravo sadrži samo licencu da streamuješ igru.

Disk kao nosač podataka je svakako potpuno obesmišljen, bolje da ne troše pare i daju ti papirić sa kodom za igru u kutiji.

Да ли њемачка верзија Rare Replay-а има енглески у себи, за све игре, текст и гласови?

Sajt gde proveravam dostupnost jezika za nemačka izdanja za starije naslove ne kaže ništa. Pretpostavljam da je sve na Engleskom.

Back
Top Bottom