• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Intergalactic: The Heretic Prophet

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
11,248
The Heretic Prophet is the newest franchise in development for the PlayStation 5 console from Naughty Dog, the studio behind acclaimed series like The Last of Us and UNCHARTED.

Set thousands of years in the future, Intergalactic puts players into the role of Jordan A. Mun, a dangerous bounty hunter who ends up stranded on Sempiria – a distant planet whose communication with the outside universe went dark hundreds of years ago. Jordan will have to use all her skills and wits if she hopes to be the first person in over 600 years to leave its orbit.

Game OST by Trent Reznor & Atticus Ross

Posle malo vise od decenije, Naughty Dog je najavio novu fransizu koja ce igrace prebaciti u futuristicke Adidas patike!

Last edited:
V1wjVr5_d.webp

Cast, sa leva na desno:
Kumail Nanjiani [Eternals]
12190716-kumail-nanjiani-main-pic_0.jpg

Tati Gabrielle [You, The 100]
MV5BODg4OTFjOTktZDA4Mi00OGE4LWI3NGMtYjE0NWE0NTkxNGVkXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Tony Dalton [Better Call Saul]
MV5BMGIyZjc3NjItMWFiNy00MmEyLTgxZDktYjEzNGU2NWUxMjE3XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

? unknown woman

Stephen Chang [Jesse iz TLOU2]
MV5BYzgzMDMxMGItMTY3Mi00NTRkLThkM2QtNmIwMzdiODJmNDYwXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

i bonus:

Halley Gross, ko-scenaristkinja od TLOU2
8rcf3Bl.jpeg

HalleyGrossNeilDruckmann.jpg

Ne znam šta je ovde kontroverzno?

Mislim iskreno sranje mi je trailer po svim parametrima ali ne vidim nikakvo skupljanje jeftinih poena na taj način.

Ne znam šta je ovde kontroverzno?

Mislim iskreno sranje mi je trailer po svim parametrima ali ne vidim nikakvo skupljanje jeftinih poena na taj način.

Ako se secas reakcije na prvi trejler za Abby, suludo je neocekivati slicnu "kontraverznu" reakciju i na ovo.

A možda ljudi samo rade ono sto žele jer su dovoljno porasli i može im se.

Skroz mi je opravdan odnos pozitivnih- negativnih, gledajuci trejler, mislim se u sebi, na ovo ce sad jaka pljuvacina. Trejler je shitina realno, glavna junakinja kao mutirani Lev na steroidima iz Tlou2, antipaticno skroz, nek i bude to politicki korektno pa da bude i ruznjikav glavni lik, ali da ne "bode" toliko oci. Vec u startu kad sam video zenu naslonjenu na lavabo u tom macho fazonu kako brije glavu, reko evo ide gas, krecemo sa nepravdom u drustvu...
A Neil Cockman je sa Tlou 2 otisao skroz u te woke vode i nisam iznenadjen ovim...

Back
Top Bottom