• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Heroes of Might and Magic: Olden Era [2026]

timemaster

Caelondian
Co-founder
Moderator
Reaction score
5,160

63cc98ed634be08d47fd9a3c5f3b61e7.webp

Nekada davno, u doba kada se moralo ici u kancelariju da bi se radilo za racunarom, radio sam jako repetativan posao gde sam doveo ucinak do savrsentsva. Posao od 8 sati sam optimizovao na 2 sata. Preostalih 6h je odlazilo na gledanje serija, animea, predugih ruckova, i ponekad gejminga. Kada bas odlucim da se bahatim.

U tim momentima, igrao sam Heroje 3 dok su kolege suflirale sta treba dalje da radim, jer pobogu, svi su naravno igrali Heroje i svi znaju po nesto.

Nikada pre svoje 25. godine nisam igrao Heroje, a narocito mi nisu bili ni na kraj pameti bili '99. godine kada sam sa samo 10 godina razmisljao kako da predjem po ko zna koji put neku pucacinu.

Stoga, nakon ovako nostalgicnog uvoda nemam mnogo toga da napisem za Olden Era deo sem da mi se jako jako svideo. Iz ugla ne-veterana.

Demo za Olden Era je dostupan na Steamu. Nudi sasvim dovoljno igranja da se ublazi cekanje tako daleke 2026. godine. Nisam veteran ove igre, prilicno sam siguran da ni ne znam sta radim u 80% slucajeva, ali igra ima taj zen efekat. Sve je graficki lepo i fluidno, a muzika je diskretna i prilici fantazijskom okruzenju. Sve sto sam koristio u Herojima 3 postoji i ovde, samo u graficki lepsoj izvedbi (Heroji 3 su i dalje graficki jako privlacna igra). U mehanike i sitnice ne zalazim, taj deo ostavljam iskusnijima da se izjasne kada budu igrali.

Ako imate vremena, od mene ide preporuka da odigrate makar jednu partiju Heroji Olden Era, ima sasvim dovoljno materijala da se kvalitetno potrosi nekoliko sati.

Od svih delova, upamtio sam cetvorku da ima najbolju pricu i trojku gameplay

Back
Top Bottom