• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch Ghosts ‘n Goblins Resurrection

Ivamark

Well-known member
Co-founder
Reaction score
5,772
logo-en.png

• Platform: Nintendo Switch
  • Launch Date: February 25, 2021
  • Genre: Side-scrolling Action
  • Rating Information:
    Guillotine_ESRB_BOB_ENG.jpg

Za manje od mesec dana stize nam novi G&G Resurrection, switch eksluziva (barem za sada). Po objavljivanju trailera nastala je pljuvacina zbog stila grafike mada meni izgleda skroz ok. Sam gameplay izgleda malo seckavo videcemo na sta ce to liciti kada stigne na konzolu.
Inace interesantno igra ce imati vise izbora tezine/putanja. I psp igra je imala izbor tezine, novice,standard i ultimate. Lepo je sto su zadrzali to za nas sa manje skilla.

Untitled.jpgpozadina.jpg

Untitled.jpg

Last edited:
Koji je ovo put da rade remake ? :D Ili je ovo novi nastavak ?
Onaj na PSP je bio super. A ovo mi ima bas neki ruzan art :/

Chudan je malko art, ali ne mogu retji da mi se ne svidja. Original nisam nikada preshao jer nisam mazohista. Svidja mi se shto su ubacili nivoe tezhine, jer Boga nema da bih se baktjao s originalnom tezhinom.

jep, odlicna je fora sa ovim pastelnim bojama. Ima taj nes smek.

Meni izgleda ok , samo mi u traileru Artur deluje malo sporo. Probace se definitivno ja sam uvek za dobar GnG.

mogli su makar arturove animacije da urade da budu malo manje janky.

Ocigledno je budzet igra , nije mi jasno samo zbog cega , ocigledno je da ima mesta na trzistu za ovakve igre. Miskim da je Capcom dokazao to sebi sa Megaman 11 , do duse ne mislim da je GnG serijal popularniji od Megamena. Nikad se vise ove igre nece prodavati kao npr Spajdermen ili God of War ali ima mesta za njih , pogotovo na Switchu.

Ne znam kako se zove, ali se tako animira svaki deo tela je poseban i onda deluje klanki jer se ne crtaju sprajtovi frame by frame nego se interpolira ili animira svaki deo tela odvojeno.

Не знам зашто многи од римејкова и рибутова старих 16-битних класика имају тенденцију да изгледају као флеш анимације. Тако ми и ово делује, што је разочаравајуће. Чак и онај PSP 2.5D наставак ми је боље изгледао од овога. А и даље су ми неприкосновене Мега Драјв и СНЕС верзије.

arcade verzija je ipak supreme.
Јесте, али њу мислим да никад нисам ни прешао, не знам зашто. Ове две, а поготово Мега Драјв коју сам успео и као клинац да пређем (додуше само једном, нисам скапирао да је неопходно два пута да се пређе за прави крај :D) су ми ипак драже.

Не знам зашто многи од римејкова и рибутова старих 16-битних класика имају тенденцију да изгледају као флеш анимације. Тако ми и ово делује, што је разочаравајуће. Чак и онај PSP 2.5D наставак ми је боље изгледао од овога. А и даље су ми неприкосновене Мега Драјв и СНЕС верзије.
Zato sto je to trenutno najlakse i najbrze da se uradi. Ja imam takav utisak, takav se stil fura i verujem da su alati za 2d animiranje takvi da daju taj feel. Kao neki 2d rig pretpostavljam.

ovo ce mozda i biti nacin na koji ce da me nateraju da predjem GnG, svidja mi se sve kako izgleda u pokretu, ali sam samo malo snimak gameplaya pogledao, necu previse da otkrivam :D

Ovo se igra obavezno,ti checkpointi ce omoguciti i smrtnicima da igraju igru.
Inace og arcade verzija je izasla pre par dana u okviru Capcom Arcade Stadiums za switch pa ko hoce moze da proba.Cak mislim da je free dlc (kao da ave igre za switch nisu free :D )

Izgleda da se upravo pojavila igra.

Last edited:
Back
Top Bottom