Hahaha nije da nisam ocekivao.
Opet su izveli Vesic foru.
![]()
Džajić ide na operaciju kuka, Nedimović vodi FSS?! | Fudbal | Direktno
Samo što je izabran za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, kako saznajemo, Dragan Džajić će morati na operaciju kuka. Drugog, jer je prvi operisao pre oko godinu i po. Dok se ne oporavi, a rehabilitacija će trajati nekoliko meseci, Fudbalski savez vodiće njegov potpredsednik Branislav...direktno.rs
Real,Bajern,Inter,Milan
Ma jesi lud,spakovace ih Bajen sa pola snage,znas li u kakvim kompleksima zive igraci Sitija i PSZ-a,nije to ligaMisliš znači da će Gvardiola ponovo ispasti i failovati? Možda je čovek naučio nešto, meni je taj meč baš baš blizu i možda bih rekao čak da City ima prednost.
to bi bilo idealno, samo da se uozbilji Milan malo, a ne ovo kao u prošlom koluReal,Bajern,Inter,Milan
Igraju standardno koliko moraju nema tu taktiziranjato bi bilo idealno, samo da se uozbilji Milan malo, a ne ovo kao u prošlom kolu
Dzaba arapske pare, to nece osvojiti LS za vek postojanja pod seicimaMa jesi lud,spakovace ih Bajen sa pola snage,znas li u kakvim kompleksima zive igraci Sitija i PSZ-a,nije to liga
Ruske su osvojile,mislim da je to vise u glavi igraca, isto tako mislim da ce City menjati trenera ako ne dodju do finala LSDzaba arapske pare, to nece osvojiti LS za vek postojanja pod seicima
Pa morali su da pobede ovu utakmicu jer bukvalno su svi kiksnuli, lansiralo bi ih na trećem mestu, a bukvalno se izglupirali, dobro da nisu izgubili...Igraju standardno koliko moraju nema tu taktiziranja
Na iskustvo su ih dobili mrtvi Totenhem nisu bili sposobni nizasta,vidi se po žutima i crvenom da nisu znali kako protiv MilanaPa morali su da pobede ovu utakmicu jer bukvalno su svi kiksnuli, lansiralo bi ih na trećem mestu, a bukvalno se izglupirali, dobro da nisu izgubili...
Na iskustvo su ih dobili mrtvi Totenhem nisu bili sposobni nizasta,vidi se po žutima i crvenom da nisu znali kako protiv Milana
razlog više da ispadnu i sadaJa ne bih otpisivao City tako lako. Iako imaju gubitnički mentalitet, ipak su svake godine bili izuzetni u igri i ispali na neke svoje gluposti (nisu ih nadigrali uvek protivnici).
Ma kakav Milan, jeste vi blesavi.
A Guardiola je miran u Sitiju jos godinu-dve, bez obzira na sve. Posle toga kontam da ce u Italiju ili Francusku.