• Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

nelex

Well-known member
Patron
Reaction score
1,480
Misliš znači da će Gvardiola ponovo ispasti i failovati? Možda je čovek naučio nešto, meni je taj meč baš baš blizu i možda bih rekao čak da City ima prednost.

2CR4ZY

Učenik Života
Reaction score
3,497
Slazem se, no ja iz navijackih razloga sam za Bajern :)

Četvrtfinale LK:
Leh Poznanj – Fiorentina
Gent – Vest Hem
Anderleht– AZ Alkmar
Bazel – Nica

Polufinale:
SF1 Leh/Fiorentina – Bazel/Nica
SF2 Gent/Vest Hem – Anderleht/AZ

Finale:
Pobednik SF1 – Pobednik SF2

Last edited:

2CR4ZY

Učenik Života
Reaction score
3,497

Sqall

Hero of Men
Co-founder
Reaction score
1,249
Misliš znači da će Gvardiola ponovo ispasti i failovati? Možda je čovek naučio nešto, meni je taj meč baš baš blizu i možda bih rekao čak da City ima prednost.
Ma jesi lud,spakovace ih Bajen sa pola snage,znas li u kakvim kompleksima zive igraci Sitija i PSZ-a,nije to liga

Sqall

Hero of Men
Co-founder
Reaction score
1,249
Dzaba arapske pare, to nece osvojiti LS za vek postojanja pod seicima
Ruske su osvojile,mislim da je to vise u glavi igraca, isto tako mislim da ce City menjati trenera ako ne dodju do finala LS

Wahad

Replicant's Trainer
Reaction score
1,068
Igraju standardno koliko moraju nema tu taktiziranja
Pa morali su da pobede ovu utakmicu jer bukvalno su svi kiksnuli, lansiralo bi ih na trećem mestu, a bukvalno se izglupirali, dobro da nisu izgubili...

Sqall

Hero of Men
Co-founder
Reaction score
1,249
Pa morali su da pobede ovu utakmicu jer bukvalno su svi kiksnuli, lansiralo bi ih na trećem mestu, a bukvalno se izglupirali, dobro da nisu izgubili...
Na iskustvo su ih dobili mrtvi Totenhem nisu bili sposobni nizasta,vidi se po žutima i crvenom da nisu znali kako protiv Milana

Wahad

Replicant's Trainer
Reaction score
1,068
Na iskustvo su ih dobili mrtvi Totenhem nisu bili sposobni nizasta,vidi se po žutima i crvenom da nisu znali kako protiv Milana

A dobro nije kao da je iskusni tim, mislim da Pioli baš dosta ima uticaj na to kako se postavljaju ovi na terenu. Što je naravno ogroman plus.

nelex

Well-known member
Patron
Reaction score
1,480
Ja ne bih otpisivao City tako lako. Iako imaju gubitnički mentalitet, ipak su svake godine bili izuzetni u igri i ispali na neke svoje gluposti (nisu ih nadigrali uvek protivnici).

Wahad

Replicant's Trainer
Reaction score
1,068
Ja ne bih otpisivao City tako lako. Iako imaju gubitnički mentalitet, ipak su svake godine bili izuzetni u igri i ispali na neke svoje gluposti (nisu ih nadigrali uvek protivnici).
razlog više da ispadnu i sada :)

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
3,329
Ma kakav Milan, jeste vi blesavi.

A Guardiola je miran u Sitiju jos godinu-dve, bez obzira na sve. Posle toga kontam da ce u Italiju ili Francusku.

Last edited:

Wahad

Replicant's Trainer
Reaction score
1,068
Ma kakav Milan, jeste vi blesavi.

A Guardiola je miran u Sitiju jos godinu-dve, bez obzira na sve. Posle toga kontam da ce u Italiju ili Francusku.

Nek ode u Italiju da ga našutiraju svi kolektivno :D

Top Bottom