• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Netflix Farzar

Black_Waltz

Well-known member
Reaction score
379
1739058920226.webp

Mrzeli ste Brickleberry? Paradise PD vam je bio smeće? E pa onda - pogledajte ovu (bolje ne) deponiju mrtvih šala, punih pelena i pokušaja humora što je FARZAR! Napravljen verovatno kao još jedna šema za utaju poreza, FARZAR meša techno-fantasy setting nalik na crtaće i filmove 80-ih sa jeftinim humorom za odrasle, sterilnim vizualima, animacijom sa pokretne trake i zaboravnom muzičkom podlogom.

Priča!

Da, ima priče - Car Renzo je pobedio horde vanzemaljaca-mutanata na planete Farzar i od njihovog blaga napravio jedini grad na celoj planeti, oženio senilnu caricu samo da bi postao car, (da, lik je babojebac) i nekako uspeo da napravi sina Fajkela čiji IQ igra na granici između sposobnog i nesposobnog za samostalno bitisanje. Kada dotični sin napuni 30 godina, mali bi da bude svoj čovek, pa mu tatica dodeli Specijalnu Jedinicu Elitnih Boraca (S.J.E.B., u originalu S.H.A.T.) da bi ga skinuo s kurca, kako bi nastavio da isti koristi na carici.

SJEB čine -

potpuno poremećeni i duševno slomljeni ludi naučnik Beri Beris

1739059884615.webp

himera njegovih ruku delo Bili koji je sačinjen od 20-ak životinja (sa vaginama na tabanima) koji nasumice masturbira u raznim scenama
1739059916099.webp

ebonični nyuka andoid-čovek Skuti ( kojem je jedini ljudski deo bio kurac, bez kojeg ostaje već u prvoj-drugoj epizodi što ga čini 100% robotom, its a whole episode)

1739059949882.webp
1739059964373.webp

i relativno najzanimljiviji lik u seriji Val i Mal Skulkrašer - sijamska bliznakinja gde je jedna polovina Furioza na kreku, druga polovina vaspitačica u zabavištu koja voli da colja vino. Imaju i trećeg blizanca, brata, ali nije bitan.
1739059831404.webp

Glavni neprijatelj im je Skeletor sa Temua Bazarak, koji ide na kurac kako pojavom tako i glasom

1739060151747.webp

Definitivno serija za ljubitelje treša i ubijanje vremena, ali vi koji me poznajete - ako ja kažem da je ovo serija za izbegavanje, verujte mi na reč. Izdržao sam 5 epizoda, a i to je bilo na silu, sa letimičnim bacanjem pogleda na ekran. Ako je Velma bila govno, ovo je povratak na gorepomenutu deponiju.

Brate, zashto davati pazhnju ovom smetju? :D
Serija je ekstremno govno i ni malo me ne bi chudilo da smo samo nas dvojica mazohista pogledali.
Likovi koji rade Brickleberry, Paradise PD i Farzar su proizvod losheg seksa najmanje smeshnih ljudi na svetu. Volim edgy humor, kvalitetne fore sa rasizmom, incestom i josh nekim tabu temama, ali ovo prave likovi koji su operisani od humora. Ne mogu se setiti gde sam video prizemniji humor, osim mozhda u Drawn Together.

Crtezh je tjesme, kao i animacija, a ovo im je tretja animacija koja prati isti shablon kada su likovi i fore u pitanju. Uvek jedan crnac koji je stereotip, jedan napaljeni lik koji bi samo da jebe, debeo lik koji je debeo i "glas razuma/publike" (pod uslovom da publika ima 12 godina i da su prvi put chuli "nigger" u video igri).

Zashto gledam svo to silno smetje?

Back
Top Bottom