• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

XBOX Emulacija psx na og xbox-u

Bas mi je drago sto su napravili ovoliki pomak. Kapiram da je glavni razlog sto ranije nije bio napravljen ovolliki pomak cinjenica da je PS2 backwards compatible i onda logicno da programeri nisu bili motivisani za ovako nesto. Sasvim je ocekivano da ako Dreamcast radi onako dobar posao sa Bleem-om da Xbox moze da odradi savrsenu emulaciju, samo je problem naci developere koji ce uloziti dovoljno vremena u to.

Bas mi je drago sto su napravili ovoliki pomak. Kapiram da je glavni razlog sto ranije nije bio napravljen ovolliki pomak cinjenica da je PS2 backwards compatible i onda logicno da programeri nisu bili motivisani za ovako nesto. Sasvim je ocekivano da ako Dreamcast radi onako dobar posao sa Bleem-om da Xbox moze da odradi savrsenu emulaciju, samo je problem naci developere koji ce uloziti dovoljno vremena u to.
Naravno da je stvar angazovanja. PC-jevi nisu bili nista bolji pocetkom dvehiljaditih kada smo igrali preko ePSXe. Kul mi je sto xbox ima disk drajv pa u teoriji mozes igrati pravo sa diska (nisam odgledao video do kraja, ne znam da li su to pominjali).

Back
Top Bottom