• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV DC & DCEU

Inace mi je tojedan of filmova gde je svaka scena u kojoj je muzika savrseno utopljena u filmu,bas odgovara tom tonu i ozbiljnosti.
Fajt sa zodom na kraju sta znam nije lose to je to superhero suiranje mada mi je oanj deo kada se bori sa onom zenskom i grmaljem u gradicu najboljih 10 min filma akcije :)

Brate, za muziku pogledaj Reservoir Dogs i Pulp Fiction, sramota je ovo
porediti sa npr. tim, a ovo za akciju...nemam snage da komentarišem...

Nemam neku povezanost sa Supermenom kao likom, niti sam bio fan stripova. Voleo bih da Gunn iznenadi sa ovim filmom i da barem uradi ono što Zack Snyder nije uspeo, a to je da Supermen bude svetionik pozitivnosti, pravde i da ima humora, samo ne Gunnovog humora. Mislim da će u tom filmu najveće iznenađenje biti Hoult, dečko zaslužuje mnogo bolje filmove i scenarije od onih u koje ga stalno guraju.

Pogledao sam Superman. Dobar je, 8/10
Bas je suprotnost od onoga sta smo navikli sa Cavilla i Snyder's DCU. Pocevsi od toga sta Supermen ima sve ljudske osobine i nije pretstavljen kao kurchina kome mu niko i nista ne moze. Zatim comic vibe u filmu je prisutan za sva 125minuta. Nekome se to nece svidjeti zato sta postoje bas neke over the top stvari ali ako udjes sa suspension of disbelief mindset i prepustis se na pricu onda ti nece biti problem.
Sama prica je OK. Film pocinje iznenadujuce akciono sta je i logicno posto gledamo vec uspotavljen univerzum u kome je gledaoc posteden origin story-a.
Veliko iznenadjenje je Nicholas Hoult koji razvalio kao Lex Luthor. Konacno pretstavljen u pravom svetlu kao manijakalan mastermind opsednut sa jednim jedinim ciljem. Ubiti Supermena
Od Justice Gang pozamasna minutaza dobio Mr. Terrific sto je logicno mora se udovoliti na africko americka publika, ipak je ovo Made in USA product.
Od ostale likove imate par cameos, komedija i overall vibe je kakav i mozete ocekviati od Jamesa Gunna.
Overall zadovoljan. Film ima 2 post credit scene za koje nisam imao vremena da ih chekam. Citao sam da nisu ni nesto bitne.

Ono sto je nabijtnije - Film u prvoj nedelji zaradio 125 miliona u USA i 250 miliona na global box office. Sve tome na zdrave temelje i pozitivne kritike.
Sledece godine imamo Supergirl, zatim The Authority, The Brave & the Bold i najzad Swamp Thing.

Ako zadrze kvalitet kroz celog "Chapter One - Gods and Monsters", WB ce se kupati u parama.

Ono sto je nabijtnije - Film u prvoj nedelji zaradio 125 miliona u USA i 250 miliona na global box office.
Nazalost, slabo prolazi na international box office-u, a on uvek izvlaci stvari sto se zarade tice. Ne verujem da ce zaraditi vise od 550m, sto nije bas uspeh za njih (uzimajuci u obzir budzet + pare za marketing), mada navodno ce biti zadovoljni (u sta sumnjam) ako predju 500m.

Koliko je WB pukao za matketing ne smem ni da zamislim. Na Facebooku trećina stvari koje mi izlaze su u vezi ovog filma, a uopšte ranije nisam pratio bilo šta u vezi njega osim prvog trailera koji sam odgledao 2x kada je izašao, doduše jednom na Facebooku, ali nisam ni znao da film izlazi ovog dana.

A ti postovi čist debilizam. A onda u komentarima ultra debilna rasprava Marvel i DC zaluđenika, plus Snyder ludaci koji pljuju sve osim Snyder Verse-a koji je po njima remek delo 😂

Sad ćemo da vidmo jel Gan bolje rukuje sa multiverzumima od Kevina Fajgija i Marvela. Iskreno, meni je Peacemaker bio simpatičan sa prvom sezonom, ali baš nekako neprirodno razvučen, i mnogo se davalo prostora sporednim likovima koji nisu imali toliko jako prisustvo, niti tajming za komediju kao Džon Cena. Pogledaće se, čisto da vidimo kako je ubacio ove iz Supermen filma novajlije.

Back
Top Bottom