• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Da li će Starfield biti dobra igra?????

Kakav će biti metascore Starfielda?

• 95 i više (jedna od najboljih igara ikada)

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Iskreno se nadam jer stvarno mi se igra dobra scifi igra kojih imamo mnogo malo. Nadam se da su ulozili dosta truda u pricu jer mi vec preko glave prosecnih igara koje igram automatski i pred kraj jedva cekam samo da ih predjem da bi nesto drugo obrnuo.

fallouti su svi osim new vegasa bili razočaravajući, ali da kažeš prosečne igre.
skyrim je isto jedno prosečno bland iskustvo, kao i oblivion.

morrowind je bio malo zanimljiviji.

bethesda voli tu prosek nišu. a ovde zanemarujemo tehničke probleme svakako.

Meni su i Fallout 3 i Skyrim bile odlične igre kad su izašle, znači govorimo o 2008. i 2011. godini,
čak su i danas OK igre i igrive.

Obzirom da je xbox perjanica, naravno da ce M$ upumpati novac, da ocene budu sto bolje, a i taj faktor sto ste pomenuli da Bethesda naslovi uvek dobijaju visoke ocene...

Ja inace obozavam Fallout 4, tako da ima potencijala da mi se i ovo svidi, ali za sad je ocigledan nedostatak ne dobre, nego bilo kakve price, atmosferu ne osecam i igra deluje da se koncetrisala na kvantitet, a ne kvalitet, sta mi znaci gomila planeta, ako su praznjikave i nema sta pametno da se radi na njima, pa ne zelim ceo zivot da igram ovu igru, da bi je presao, malo su se previse zaneli sa No Man's Sky.

Bagova ce sigurno biti, ali ce vremenom biti reseni...

30 fps za konzole je problem, ali obzirom da cu igrati na PC-u, tu ce raditi u 60 fps-a...

Da sumiram, ocekujem neopravdano dobru ocenu na MC, a licno mislim da ce iskustvo biti losije od Fallout 4...

Ja inace obozavam Fallout 4, tako da ima potencijala da mi se i ovo svidi, ali za sad je ocigledan nedostatak ne dobre, nego bilo kakve price, atmosferu ne osecam i igra deluje da se koncetrisala na kvantitet, a ne kvalitet, sta mi znaci gomila planeta, ako su praznjikave i nema sta pametno da se radi na njima, pa ne zelim ceo zivot da igram ovu igru, da bi je presao, malo su se previse zaneli sa No Man's Sky.

Još jedna igra koja tek treba da izađe a o kojoj pišeš kao da si je već odigrao..

Sta se cudis, tako mi deluje, a kad je probam, ici ce novi utisci...

Da ne bude samo kao sa no man sky napocetku bezbroj svega a ustvari bezbroj nicega..mada drago mi je da je igra uspela i idalje izlaze nove stvari za nju.Tako da verujem da i ova igra nece propasti a i sigurno su naucili lekciju sto se lazi obecavanja overhajp i bugs tice.Ja samo znam da ovo sto sam video sinoc mnogo mi sve bolje izgleda nego prosle godine sta su prikazivali

P.s Skyrim is the best :P

Back
Top Bottom