• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PSX Chrono Cross

Ashitaka

Well-known member
Reaction score
5,345
Poceo sam da igram Chrono Cross pre mesec-dva i nije me drzala igra. Sad sam opet nastavio i uopste me ne vozi za sad. Combat sistem mi je meh, muzika je dobra, graficki je dosta sareno i lepo izgleda za ps1, ali na svakom cosku nailazim na nove likove sto ono aj ok ali ono mi uvek bude koga sad da izbacim iz Party, kao da su tu samo da bi bili.Prica za sada nista posebno, itd... Posto mi je Chrono Trigger jedna od najboljih JRPG igara i igara uopste mislio sam da ce mi ovo lagano leci. Citam po redditu kao svi koji su razocarani sa CC su fanboy-evi koji su ocekivali nastavak CT. Ja iskreno nisam ocekivao nastavak, ali sam ocekivao nesto slicnog kvaliteta sto za sada ne vidim. A hteo bih da je odigram... Da li je neko imao slicno iskustvo?

Meni je Chrono Cross bio vrh, jedan od najboljih jrpg-ova iz tog perioda, možda sam 'biased' jer sam igrao kad je tek izašao plus sam Chrono Trigger igrao naknadno; čak mi je i borbeni sistem bio pravo osvježenje. Ono što definitivno smara zaista jeste ogroman broj (loših) likova, i ne treba ih 'skupljati'. Serge+Kid+jedan lik kojeg povremeno ubacuješ i to je to.

CC sam igrao na premijeri a CT mnogo godina kasnije. Mozda zbog toga u potpunosti delim Omegino misljenje. CC me je svojevremeno oduvao u nekim aspektima. Definitivno jedan od top 5 RPG-eva na PS1. Sto je sa obzirom na konkurenciju ogromno dostignuce. Nisam mnogo eksperimentisao sa borbenom ekipom izabrao one koji mi najvise leze i igrao tako sa minimalnm promenama povremeno.

CT sam odigrao relativno skoro. Video sam zbog cega je igra veoma hvaljena i veoma mi je zao sto je nisam igrao kada je bila aktuelna. Verovatno bi mi krajnji utisak bio neuporedivo bolji.

Hvala vam na odgovorima, inace juce je bilo 25 godina od kako je izasao Chrono Cross 😂 Svakako cu dati sansu igri, zelim da mi se svidi.

Back
Top Bottom