• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Blood : Fresh Supply

Meni ništa od toga ne smeta niti sam primetio.
Inače remaster nije u Build engine-u.

Meni ništa od toga ne smeta niti sam primetio.
Inače remaster nije u Build engine-u.
Mislim da taj Kex engine nije u potpunosti 3D engine baš kao ni Build engine.

Korišćen je za Doom 64 EX. Izgleda da je riječ o modifikovanom Doom engineu:

Kex nije konkretan engine. (iako ga tako zovu), već custom toolset kroz koji se mogu implementirati razni rendereri, physics engini i sl. Zato je korišćen i za Turok i Doom i Blood. I svaka od njih je veoma faithful originalima iako "trči na istom engine-u".

@Nezaborav U zvaničnom portu Duke 3D na modernim konzolama (npr za Switch), postoji "3D mode" koji ispravlja nedostatke originalnog rendedera uključujući i perspektivu.

Uvalila mi igra još jednu kosku, na samom kraju ekspanzije:

Inače mi se DLC sa jedne strane više svideo nego main igra zato što je straightforward, nema toliko smaranja sa ključevima.

Kupio sam igru pre koju nedelju i preshao opet prvih pet epizoda, ostaje mi josh DLC. Igram na well done, scum save-ovanje svaki cas. Sreca je sto se donekle secam tajni, kao i tajnih nivoa, pa uspevam da se snadjem. Sretja da bug sa gargojlima i dalje postoji pa mogu polako da ih ubijam bez da me smaraju.

Igra mi je i dalje zabavna. Kada zhelim da skachem i trchim kroz nivoe, stavim na drugu ili tretju tezhinu. Kada predjem DLC vishe netju igrati well done tezhinu, preterana je. Kultisti reaguju odmah i ne promashuju, a pored toga bacaju ogroman dinamit. Ostali protivnici nisu problem, svakog je mogutje nadmudriti. Ni jedan boss nije bio problematichan, osim beauty and the beast, malchice me iznervirao. Oni 3D sinematici na kraju epizoda su chisto zlato, simpatichan je taj rani 3D.

Blood izgleda veoma lepo, osim pojedinih delova nivoa kojima fale zanimljivi detalji, kao i mashta.. Uglavnom slusham thrash metal i pank dok igram igru, chisto da se dodatno nalozhim na nasilje. Poprilichno je dugachka igra i kul je shto ne vidite svo oruzhje i sve protivnike u prvoj epizodi, mislim chak ni u drugoj. U kasnijim epizodama pomalo smara ubacivanje tezhih protivnika odmah na pochetak, ali okej... quick save i quick load.

Trebalo mi je vremena podsetiti se nekih nivoa, pa sam lutao i lutao. Nekome ko igra prvi put mozhda ne legne najbolje dizajn nivoa i cimanje sa kljuchevima, pogotovo kada su neki prekidachi gotovo nevidljivi.

Ono, svi ste igrali ili chuli za Blood, ne moram duljiti. Na popustu je oko 2 evra, i te kako vredi ako vam fale stare FPS igre sa shashavom tezhinom.

Kupio sam igru pre koju nedelju i preshao opet prvih pet epizoda, ostaje mi josh DLC. Igram na well done, scum save-ovanje svaki cas. Sreca je sto se donekle secam tajni, kao i tajnih nivoa, pa uspevam da se snadjem. Sretja da bug sa gargojlima i dalje postoji pa mogu polako da ih ubijam bez da me smaraju.

Igra mi je i dalje zabavna. Kada zhelim da skachem i trchim kroz nivoe, stavim na drugu ili tretju tezhinu. Kada predjem DLC vishe netju igrati well done tezhinu, preterana je. Kultisti reaguju odmah i ne promashuju, a pored toga bacaju ogroman dinamit. Ostali protivnici nisu problem, svakog je mogutje nadmudriti. Ni jedan boss nije bio problematichan, osim beauty and the beast, malchice me iznervirao. Oni 3D sinematici na kraju epizoda su chisto zlato, simpatichan je taj rani 3D.

Blood izgleda veoma lepo, osim pojedinih delova nivoa kojima fale zanimljivi detalji, kao i mashta.. Uglavnom slusham thrash metal i pank dok igram igru, chisto da se dodatno nalozhim na nasilje. Poprilichno je dugachka igra i kul je shto ne vidite svo oruzhje i sve protivnike u prvoj epizodi, mislim chak ni u drugoj. U kasnijim epizodama pomalo smara ubacivanje tezhih protivnika odmah na pochetak, ali okej... quick save i quick load.

Trebalo mi je vremena podsetiti se nekih nivoa, pa sam lutao i lutao. Nekome ko igra prvi put mozhda ne legne najbolje dizajn nivoa i cimanje sa kljuchevima, pogotovo kada su neki prekidachi gotovo nevidljivi.

Ono, svi ste igrali ili chuli za Blood, ne moram duljiti. Na popustu je oko 2 evra, i te kako vredi ako vam fale stare FPS igre sa shashavom tezhinom.
Og blood je jedna od prvih igara koje sam kupio na GOG, u vreme kad sam pravio đunte tačno se sećam.

Gde ima fresh supply za 2? Meni na steamu stoji 9.

Uzeh i ja sad na steam sale. Al imate jos jedan veliki winter sale sada 17og Dec tako da sam siguran da ce ponovo. Shadow Warrior remaster isto odlican i uvek na sejlu. Jedino mi se nije svideo od Night Dive onaj remaster Rise of the triads il kako se vec zove....estetksi igra izgleda ko da je neko lepio kolazh sa slicicama to jest sve su to sprajtovi al koriste digitalizovane likove ko MK stari al nekako mi nije legao ceo taj izgled.

Back
Top Bottom