Kupio sam igru pre koju nedelju i preshao opet prvih pet epizoda, ostaje mi josh DLC. Igram na well done, scum save-ovanje svaki cas. Sreca je sto se donekle secam tajni, kao i tajnih nivoa, pa uspevam da se snadjem. Sretja da bug sa gargojlima i dalje postoji pa mogu polako da ih ubijam bez da me smaraju.
Igra mi je i dalje zabavna. Kada zhelim da skachem i trchim kroz nivoe, stavim na drugu ili tretju tezhinu. Kada predjem DLC vishe netju igrati well done tezhinu, preterana je. Kultisti reaguju odmah i ne promashuju, a pored toga bacaju ogroman dinamit. Ostali protivnici nisu problem, svakog je mogutje nadmudriti. Ni jedan boss nije bio problematichan, osim beauty and the beast, malchice me iznervirao. Oni 3D sinematici na kraju epizoda su chisto zlato, simpatichan je taj rani 3D.
Blood izgleda veoma lepo, osim pojedinih delova nivoa kojima fale zanimljivi detalji, kao i mashta.. Uglavnom slusham thrash metal i pank dok igram igru, chisto da se dodatno nalozhim na nasilje. Poprilichno je dugachka igra i kul je shto ne vidite svo oruzhje i sve protivnike u prvoj epizodi, mislim chak ni u drugoj. U kasnijim epizodama pomalo smara ubacivanje tezhih protivnika odmah na pochetak, ali okej... quick save i quick load.
Trebalo mi je vremena podsetiti se nekih nivoa, pa sam lutao i lutao. Nekome ko igra prvi put mozhda ne legne najbolje dizajn nivoa i cimanje sa kljuchevima, pogotovo kada su neki prekidachi gotovo nevidljivi.
Ono, svi ste igrali ili chuli za Blood, ne moram duljiti. Na popustu je oko 2 evra, i te kako vredi ako vam fale stare FPS igre sa shashavom tezhinom.