Pogledah i ja, bem ti zivot kakva smaracina od filma, but than again i original je bio smaracina, ali manja...
2 sata i 40 min, da su obrijali sat vremena, film bi bio mnogo bolji, ovako ima suvise dosadnih delova.
Prvih pola sata - fenomenalno, pa onda pola sata smaranja, pa onda opet pola sata fenomenalno i onda sve dosadno do kraja...
Reziser je mogo ovo da nazove Blade Runner Remake, kapiram ja da je hteo da se poveze sa originalom, da ponudi isti filing, ali, mogo je nesto i da promeni, ne da zadrzi iste scene...
Takodje, trebao je film da stavi vise u buducnost, I can tell ya 2049 mi ove stvari videti necemo, tipa takva leteca kola i androide tog kvaliteta...
Aj sad malo i da pohvalim film tamo gde je zasluzio, a to je tehnicki deo, prvo sto se primeti je fenomenalan i detaljan zvuk, savrseno pozicioniran, a drugo vizuali naravno, koji zaista odusevljavaju, ali na momente, nije ceo film takav, vec uzivas pola sata, pa ladan tus pola sata, pa opet uzivas i tako u krug...
Moja najveca mana je sto ne umem da prekinem smaracki film pre kraja, vec moram da pogledam ceo, mada ovde je i bilo stvari koje su vredne gledanja, ali generalno utisak je los.
Glavna uloga nije katastrofa, daleko je od dobrog, ali nije mi smetao, previse je sterilan, cak i za jednog androida, ako je uopste android, tu su nesto zbrckali na kraju, sto me i mrzi da prokljuvim...
Takodje, glavni negativac u originalu miljama bolji, a naravno i glavna uloga...
Hmmm 6.5/10