• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Barbenheimer (2023)

Izasao je za mase pre neki dan.
Sto se opisa tice, veruj svom ukusu, a ne tudjim. Mozda ti dobro legne film, mozda budes uzivao, kao i gomili ljudi i kriticara koji ga bas hvale.
aj bacam ga na download, pa javljam... nadao sam se da bude vise akciono orijentisan, a ne drama, ali kad sam tolko cekao, red je i da se pogleda...
posle mementa, betmena, inceptiona i interstelara, meni se nista posebno nije svidelo od njega... dunkirk mi je slab, tenet mi je ok... ima on veliki potencijal, jer ume da napravi ono nesto, ali isto tako fali mu nesto... neretko previse zakomplikuje i smori...

aj bacam ga na download, pa javljam... nadao sam se da bude vise akciono orijentisan, a ne drama, ali kad sam tolko cekao, red je i da se pogleda...
posle mementa, betmena, inceptiona i interstelara, meni se nista posebno nije svidelo od njega... dunkirk mi je slab, tenet mi je ok... ima on veliki potencijal, jer ume da napravi ono nesto, ali isto tako fali mu nesto... neretko previse zakomplikuje i smori...
Apsolutno nista nisi rekao 😅

pa dobro ima i toga ...

ja sad ne bih da ponavljam već rečeno, ali film mi je bio ok. lično ne bih ga ponovo gledao, sem ako ne naleti na TV-u

Back
Top Bottom