slicno kao Harry Potter 1 i 2(koji je cak imao 3 verzije, gde je treca bila za PC)
Заправо, те двије игре су имале чак 5 верзија, додај на то GBA и GBC. То је био тај период када је ЕА гурао све могуће платформе. Што је најбоље, све и једна верзија је солидна. Још се и разликују међусобно драстично, осим ових за кућне конзоле, које су садржајно исте али не и графички и што се тиче камере, кадрирања, гдје Xbox Classic по обичају односи побједу. РС верзија је такође другачија доста. PS1 верзије је радио Argonaut, који је такође радио и овде поменути Emperor's New Groove, и испале су одлично. Други дио HP-a је вјероватно последња квалитативно значајна игра за PS1, доста превиђена. Чух да се ради о напредном Zelda клону, планирам то да одиграм свакако, штавише све верзије.
2 igre za koje se secam da su manje vise iste, a izasle za PS1 i PS2 su Warriors of Might and Magic i Monster's Inc Scream Team(Scare Island u Evropi).
Има их подоста, направио сам списак са познаником али ко зна гдје је сада. Army Men: Air Attack 2 је исти такав случај. AitD: The New Nightmare такође али је PS2 верзија лоша, због звука највише, који је и у РС верзији унакажен. Dreamcast верзија остаје најбоља, потом PS1. Мада за РС постоји неки мод за музику, наводно.
Rayman 2 je isto zanimljiv naslov u tom pogledu PS1 verzija se ako se ne varam malo vise razlikuje od N64 i Dreamcast varijante(kao i 3DS koja je bazirana na DC verziji) zbog HW ogranicenja, a kasnije je "rimejkovana" i izasla za PS2 pod nazivom Rayman Revolution. Sve 3 "verzije" igre manje vise dele nivoe iste nivoe, ali ne potpuno i meniji su im znacajno drugaciji.
Rayman 2 је књишки примјер шареноликог порта, гдје свака верзија има нешто своје. PS1 верзија је низ техничких компромиса, многи људи су се преко ње упознали са игром али не бих је препоручио. 3DS верзија
није базирана на њој, него на N64 верзији. PS2 верзија има највише додатног садржаја и HUB је интегрисан у играчки свијет у виду додатних подручја али нажалост технички каска за DC и РС верзијама, примјетио сам нека успоравања. Поменуте DC, PC верзије су најбоље, ова потоња нема подршку за контролере али то је лако ријешити са програмима као Xpadder.
Dok sam bio klinac, ovaj 3D Aladin mi je proleteo ispod radara, a znam kad sam je video u prodavnici pred kraj osnovne skole da mi je grafika delovala odbojno.
Колико ми је познато, просјечна је игра у питању. Ниси много пропустио.
Inace, posto si je spomenuo u jednom od ranijih postova, 102 dalmatinca sam presao kao klinac i bila mi je fenomenalna, mada ne verujem da bi mi toliko drzalo paznju sad, ipak je igra za decu. U svakom slucaju je igra zanimljiva, sa lepim i tematski dobro dizajniranim nivoima.
Мислим да има чак и неки наставак, нисам сигуран.
Kad vec pricamo o 3D disney igrama, mislim da Tarzan ima neki PS2 nastavak
Има, мислим да је чак портован после и на GameCube.
Zao mi je sto nikad nasam presao The Dig, blokirala mi je na jednom delu i nikako to nisam mogao preci.
Rado bi odigrao remaster te igre. Kakvo je stanje igranja SCUMM igara na Androidu?
Одлично раде.
Jungle Book-a se slabo sjećam. Mislim da sam prvo odigrao nekakvu NES verziju
Да, та NES верзија је баш мало позната, не зна много људи да она постоји.
Što se tiče Lion Kinga on je mnogo teži.
Игру иначе прати репутација тешке, планирам то да играм. Колико овлаш видјех, MegaDrive верзија је боља, едуковаћу се о томе прије него што почнем.
Igra koja mi je teže pala od Lion Kinga je Rayman.
И њу прати репутација брутално тешке.